Gazipaşa'da jandarmadan huzur uygulaması

ASAYİŞ 27.10.2019 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gazipaşa'da jandarmadan huzur uygulaması

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerinde huzur uygulaması yaptı.

haberimizvar.net- İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün, üç aşamalı olarak 'Türkiye huzur ve güven uygulaması' kapsamında sorumluluk bölgelerinde denetim yaptı. Jandarma, metruk binalar, park, bahçe ve bu güzergâhlara açılan bulvar, cadde, sokaklarla vatandaşların yoğun olarak bulunduğu eğlence mekanları ve umuma açık yerleri kontrol etti. Uygulamalarda şüphelenilen kişilerin GBT sorgusu yapılarak, suç ve suç unsuru olan yerlere cezai işlem uygulandı. Jandarmanın sorumluluk bölgesinde bu tür uygulamaları rutin şekilde devam ettireceği belirtildi.  
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerinde huzur uygulaması yaptı.

haberimizvar.net- İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün, üç aşamalı olarak 'Türkiye huzur ve güven uygulaması' kapsamında sorumluluk bölgelerinde denetim yaptı. Jandarma, metruk binalar, park, bahçe ve bu güzergâhlara açılan bulvar, cadde, sokaklarla vatandaşların yoğun olarak bulunduğu eğlence mekanları ve umuma açık yerleri kontrol etti. Uygulamalarda şüphelenilen kişilerin GBT sorgusu yapılarak, suç ve suç unsuru olan yerlere cezai işlem uygulandı.

Jandarmanın sorumluluk bölgesinde bu tür uygulamaları rutin şekilde devam ettireceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.