"Gazipaşa'da ön seçim istiyoruz"

SİYASET 27.12.2023 - 10:12, Güncelleme: 27.12.2023 - 10:49
 

"Gazipaşa'da ön seçim istiyoruz"

CHP'de 8 Gazipaşa belediye başkan aday adayı ortak bir açıklama yaparak, en sağlıklı ve en doğru aday belirleme yönteminin önseçim olduğunu tespit ettiklerini, Gazipaşa belediye başkan adayının 'Üye bazlı temayül yoklaması' olduğunu belirttiler.

habermizvar.net- CHP'de Gazipaşa belediye başkan aday adayları Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Ali Haydar Dikmen, Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Murat Özçelik, Davut Özdemir,  ve Oya Çalık Başeğmez, belediye başkan adayının önseçimle belirlenmesini istediklerini bildirdiler. 8 belediye başkan aday adayı imza altına aldıkları 'Gazipaşa kamuoyuna açıklamamızdır" başlıklı bildiride şu ifadelere yer verdiler: "Bizler aşağıda imzaları bulunan Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayları olarak bu metni hepimizin ortak görüşü doğrultusunda imza altına aldığımızı beyan ederiz. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi olarak gerek CHP Gazipaşa üyeleriyle, gerekse de halkla sahada yüz yüze yaptığımız çalışmalar sonucunda kayıtlı CHP üyeleriyle önseçim yapılmasının en sağlıklı ve en doğru aday belirleme yöntemi olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. CHP Gazipaşa ilçe yönetim kurulumuzun 22.11.2023 tarihinde oybirliğiyle almış olduğu belediye başkan adaylarını belirleme yöntemi olarak üye bazlı temayül yoklaması yapılması yönündeki kararına aynen katılmaktayız. CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığımıza, Antalya İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize saygıyla arz ederiz"
CHP'de 8 Gazipaşa belediye başkan aday adayı ortak bir açıklama yaparak, en sağlıklı ve en doğru aday belirleme yönteminin önseçim olduğunu tespit ettiklerini, Gazipaşa belediye başkan adayının 'Üye bazlı temayül yoklaması' olduğunu belirttiler.

habermizvar.net- CHP'de Gazipaşa belediye başkan aday adayları Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Ali Haydar Dikmen, Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Murat Özçelik, Davut Özdemir,  ve Oya Çalık Başeğmez, belediye başkan adayının önseçimle belirlenmesini istediklerini bildirdiler.

8 belediye başkan aday adayı imza altına aldıkları ' Gazipaşa kamuoyuna açıklamamızdır" başlıklı bildiride şu ifadelere yer verdiler: "Bizler aşağıda imzaları bulunan Gazipaşa Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan aday adayları olarak bu metni hepimizin ortak görüşü doğrultusunda imza altına aldığımızı beyan ederiz. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi olarak gerek CHP Gazipaşa üyeleriyle, gerekse de halkla sahada yüz yüze yaptığımız çalışmalar sonucunda kayıtlı CHP üyeleriyle önseçim yapılmasının en sağlıklı ve en doğru aday belirleme yöntemi olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. CHP Gazipaşa ilçe yönetim kurulumuzun 22.11.2023 tarihinde oybirliğiyle almış olduğu belediye başkan adaylarını belirleme yöntemi olarak üye bazlı temayül yoklaması yapılması yönündeki kararına aynen katılmaktayız. CHP Gazipaşa İlçe Başkanlığımıza, Antalya İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize saygıyla arz ederiz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.