Gazipaşa'da şehitler dualarla anıldı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2023 - 14:12, Güncelleme: 27.12.2023 - 14:12
 

Gazipaşa'da şehitler dualarla anıldı

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından şehitlere yönelik “Vefa ve Dua Programı” düzenlendi.

haberimizvar.net- Gazipaşa Merkez Camii’nde yatsı namazının kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından sohbet gerçekleştirildi. Başar’ın sohbetinin ardından kasideler okunarak Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ardından teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda iki günde şehit olan 12 askerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Vefa ve Dua Programı’nın ardından cami bahçesinde ikramlar yapıldı.    Başar'dan şehitlerimizi anma mesajı  İlçe Müftüsü Fahri Başar yaptığı açıklamada, “Milletçe yüreğimize kor gibi düşen acılarımız dolayısıyla aziz şehitlerimiz için düzenlemiş olduğumuz vefa ve dua programına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbimiz şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Gazilerimize acil şifalar, şehit ailelerine ve milletimize de sabırlar diliyoruz” dedi. 
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Müftülüğü ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları tarafından şehitlere yönelik “Vefa ve Dua Programı” düzenlendi.

haberimizvar.net-  Gazipaşa Merkez Camii’nde yatsı namazının kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından sohbet gerçekleştirildi. Başar’ın sohbetinin ardından kasideler okunarak Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ardından teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda iki günde şehit olan 12 askerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Vefa ve Dua Programı’nın ardından cami bahçesinde ikramlar yapıldı. 
 

Başar'dan şehitlerimizi anma mesajı  İlçe Müftüsü Fahri Başar yaptığı açıklamada, “Milletçe yüreğimize kor gibi düşen acılarımız dolayısıyla aziz şehitlerimiz için düzenlemiş olduğumuz vefa ve dua programına katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbimiz şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Gazilerimize acil şifalar, şehit ailelerine ve milletimize de sabırlar diliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.