Gazipaşalı futbolculara şampiyonluk kutlaması

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.03.2024 - 17:17, Güncelleme: 02.03.2024 - 17:17
 

Gazipaşalı futbolculara şampiyonluk kutlaması

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Süper Amatör Lig'e yükselen Gazipaşa Belediyespor için şampiyonluk kutlaması düzenlendi.

haberimizvar.net- Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Salonu'nda Tuğba Özay ve Şenol İpek'in sunuculuğunu yaptığı geceye Gazipaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Yusuf Kocabaş ve futbolcular ile sporseverler katıldı. Kulüp başkanı, teknik heyet ve futbolcular alkış ve tezahüratlar eşliğinde kutlama yapılan salona geldi. Gecede Serdar Onur ve şarkıcı Tuba Keskin sahneye çıktı. Takımını tebrik eden Belediyespor Başkanı Alaaddin Yusuf Kocabaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kocabaş, "Bu mutluluğu bizlere yaşattıkları için Gazipaşaspor oyuncularına ve teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Gazipaşalı futbolseverlere teşekkür ediyorum. Onların desteği sayesinde bu başarıları elde ettik. Bundan sonraki yapacağımız başarılarda da desteklerini esirgemezlerse memnun olurum. Gazipaşaspor için elimizden gelen her şeyi yaptık ve başardık. Bizim futbolda görmek istediğimiz sahne bu. Hiç kimseyi ayrıştırmadan sadece Gazipaşa ve Gazipaşaspor için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Süper Amatör Lig'e yükselen Gazipaşa Belediyespor için şampiyonluk kutlaması düzenlendi.

haberimizvar.net- Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Salonu'nda Tuğba Özay ve Şenol İpek'in sunuculuğunu yaptığı geceye Gazipaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Yusuf Kocabaş ve futbolcular ile sporseverler katıldı. Kulüp başkanı, teknik heyet ve futbolcular alkış ve tezahüratlar eşliğinde kutlama yapılan salona geldi. Gecede Serdar Onur ve şarkıcı Tuba Keskin sahneye çıktı.

Takımını tebrik eden Belediyespor Başkanı Alaaddin Yusuf Kocabaş, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Kocabaş, "Bu mutluluğu bizlere yaşattıkları için Gazipaşaspor oyuncularına ve teknik ekibe çok teşekkür ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Gazipaşalı futbolseverlere teşekkür ediyorum. Onların desteği sayesinde bu başarıları elde ettik. Bundan sonraki yapacağımız başarılarda da desteklerini esirgemezlerse memnun olurum. Gazipaşaspor için elimizden gelen her şeyi yaptık ve başardık. Bizim futbolda görmek istediğimiz sahne bu. Hiç kimseyi ayrıştırmadan sadece Gazipaşa ve Gazipaşaspor için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.