Gazipaşa'nın kanalizasyon sorunu bitiyor

YEREL 26.04.2024 - 12:57, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:57
 

Gazipaşa'nın kanalizasyon sorunu bitiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) Gazipaşa’da yapımına başladığı 10 bin metre kanalizasyon hattı yapım işinin yüzde 70’i tamamlandı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’daki yatırımları hız kesmeksizin hayata geçiriliyor. ASAT Genel Müdürlüğü, hem alt hem de üstyapı çalışmalarıyla ilçedeki eksiklikleri bir bir gideriyor. Daha önce ihalesi yapılan ve bugüne kadar yüzde 70’i tamamlanan 10 bin metre kanalizasyon işinin ilçe merkezinde bulunan bölümü de hızla ilerliyor. Ekiplerin yoğun bir şekilde yapımını sürdürdüğü projede, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin arka bölümündeki çalışmada da sona gelindi. Burası tamamlanır tamamlanmaz ilçe merkezindeki diğer bölgelerde çalışmalar devam edecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) Gazipaşa’da yapımına başladığı 10 bin metre kanalizasyon hattı yapım işinin yüzde 70’i tamamlandı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’daki yatırımları hız kesmeksizin hayata geçiriliyor. ASAT Genel Müdürlüğü, hem alt hem de üstyapı çalışmalarıyla ilçedeki eksiklikleri bir bir gideriyor. Daha önce ihalesi yapılan ve bugüne kadar yüzde 70’i tamamlanan 10 bin metre kanalizasyon işinin ilçe merkezinde bulunan bölümü de hızla ilerliyor.

Ekiplerin yoğun bir şekilde yapımını sürdürdüğü projede, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin arka bölümündeki çalışmada da sona gelindi. Burası tamamlanır tamamlanmaz ilçe merkezindeki diğer bölgelerde çalışmalar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.