Gazze'de sağlık sistemi çöktü! Ölü sayısı 5 bini aştı

GÜNDEM 24.10.2023 - 16:05, Güncelleme: 24.10.2023 - 16:05
 

Gazze'de sağlık sistemi çöktü! Ölü sayısı 5 bini aştı

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısının 5,791'e ulaştığını duyurdu.

haberimizvar.net- Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze'ye saldırılarında ölen sivillerin sayısının son 24 saatte 704 artarak 5 bin 791’e yükseldiğini bildirdi. Bakanlık, hastanelerde sağlık sisteminin tamamen çöktüğünü açıkladı. ŞİFA HASTANESİ ÇEVRESİ VURULDU İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin en büyük tıbbi tesisi ve merkezi hastanesi olan Şifa Hastanesi çevresine saldırı gerçekleştirdi. Yüzlerce yaralı ve hastanın tedavi gördüğü, binlerce kişinin ise sığındığı hastanenin çevresi saldırı nedeniyle yoğun duman bulutuyla kaplandı.  
Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısının 5,791'e ulaştığını duyurdu.

haberimizvar.net- Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze'ye saldırılarında ölen sivillerin sayısının son 24 saatte 704 artarak 5 bin 791’e yükseldiğini bildirdi.

Bakanlık, hastanelerde sağlık sisteminin tamamen çöktüğünü açıkladı.

ŞİFA HASTANESİ ÇEVRESİ VURULDU

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin en büyük tıbbi tesisi ve merkezi hastanesi olan Şifa Hastanesi çevresine saldırı gerçekleştirdi.

Yüzlerce yaralı ve hastanın tedavi gördüğü, binlerce kişinin ise sığındığı hastanenin çevresi saldırı nedeniyle yoğun duman bulutuyla kaplandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.