Gece 04.00 nöbeti !

GÜNDEM 10.07.2020 - 14:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Gece 04.00 nöbeti !

AKP Hükümeti’nin 'çoklu baro' teklifine karşı baro başkanlarının Ankara Kuğulu Park'ta başlattığı 'Savunma Nöbeti' devam ediyor. Nöbet tutanlar arasında Antalya Baro Başkanı Polat Balkan da var.

haberimizvar.net-TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye başlanan ‘çoklu baro’ içeren yasa tasarısına direnen baro başkanlarının Ankara Kuğulu Park’ta geçtiğimiz gün başlattıkları ‘Savunma Nöbeti’ sürüyor. Genel Kurul tamamlanana kadar nöbeti devam ettirmeyi düşünen başkanlar arasında Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan da yeralıyor. ‘Çoklu Baro’ teklifine karşı başlatılan ‘Savunma Yürüyüşü’ne de katılan ve o günden beri Ankara’da olan Balkan, Kuğulu Park’ta polis bariyerleriyle çevrili alanda nöbet tutuyor.   NÖBET VE SONRASI Kuğulu Park’ta yaşananları zaman zaman sosyal medya hesabında da paylaşan Balkan, dün de twitter hesabında, ’04.00 gece nöbeti’ anını ve nöbet sonrası parktaki bir oyuncak üzerinde uyuduğu anı gösteren fotoğrafları paylaştı. Öte yandan, Ankara Barosu’nun çağrısı ile farklı illerden gelen avukatlar daKuğulu park’taki nöbete katılıyor. Gelen avukatların sayısının artması beklenirken, polisin baro başkanları ile  gelen avukatlar arasına bariyer çekiyor. Tunalı Hilmi Caddesi’nin bir kısmına konuşlandırılan emniyet araçlarının sayısı da sürekli artıyor.
AKP Hükümeti’nin 'çoklu baro' teklifine karşı baro başkanlarının Ankara Kuğulu Park'ta başlattığı 'Savunma Nöbeti' devam ediyor. Nöbet tutanlar arasında Antalya Baro Başkanı Polat Balkan da var.

haberimizvar.net-TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye başlanan ‘çoklu baro’ içeren yasa tasarısına direnen baro başkanlarının Ankara Kuğulu Park’ta geçtiğimiz gün başlattıkları ‘Savunma Nöbeti’ sürüyor. Genel Kurul tamamlanana kadar nöbeti devam ettirmeyi düşünen başkanlar arasında Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan da yeralıyor. ‘Çoklu Baro’ teklifine karşı başlatılan ‘Savunma Yürüyüşü’ne de katılan ve o günden beri Ankara’da olan Balkan, Kuğulu Park’ta polis bariyerleriyle çevrili alanda nöbet tutuyor.

 

NÖBET VE SONRASI

Kuğulu Park’ta yaşananları zaman zaman sosyal medya hesabında da paylaşan Balkan, dün de twitter hesabında, ’04.00 gece nöbeti’ anını ve nöbet sonrası parktaki bir oyuncak üzerinde uyuduğu anı gösteren fotoğrafları paylaştı. Öte yandan, Ankara Barosu’nun çağrısı ile farklı illerden gelen avukatlar daKuğulu park’taki nöbete katılıyor. Gelen avukatların sayısının artması beklenirken, polisin baro başkanları ile  gelen avukatlar arasına bariyer çekiyor. Tunalı Hilmi Caddesi’nin bir kısmına konuşlandırılan emniyet araçlarının sayısı da sürekli artıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.