Gece gündüz kanalın başında

GÜNDEM 01.10.2019 - 12:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gece gündüz kanalın başında

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın, başkanvekili olduğu Halk TV’de gece gündüz demeden her gün mesai harcadığı öğrenildi

haberimizvar.net 2005 yılında yayın hayatına başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yakınlığı ile bilinen Halk TV’nin sahibi CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal. Deniz Baykal’ın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kanalla ilgilenemediği ve kendisi haricinde tek imza yetkisinin bulunduğu Aslı Baykal’ın, kanalda her gün mesai harcadığı öğrenildi. NE OLMUŞTU? Aslı Baykal’ın kanalın başına geçmesinden sonra, kanal kadrosunda ciddi değişimler olmuş ve yıllarca kanalda görev yapan Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in kanalda reytinglerin düşmesi gerekçe gösterilerek görevlerine son verilmişti. Bu işten çıkarmaların ardından ise Uğur Dündar, yaşanan durumu haksızlık olarak nitelendirip, istifasını vermişti. Kulislerde ise işten çıkarmaların asıl sebebinin Aslı Baykal’ın CHP’de parti içi muhalefete destek veren yayın politikasının bırakılması istemesi, bu yayınlar yüzünden CHP Genel Merkezi’nden baskı geldiği belirtmesi ve ‘çözüm’ olarak da işten çıkartmaların yapıldığı iddia edilmişti.       
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın, başkanvekili olduğu Halk TV’de gece gündüz demeden her gün mesai harcadığı öğrenildi

haberimizvar.net 2005 yılında yayın hayatına başlayan ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yakınlığı ile bilinen Halk TV’nin sahibi CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal. Deniz Baykal’ın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kanalla ilgilenemediği ve kendisi haricinde tek imza yetkisinin bulunduğu Aslı Baykal’ın, kanalda her gün mesai harcadığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Aslı Baykal’ın kanalın başına geçmesinden sonra, kanal kadrosunda ciddi değişimler olmuş ve yıllarca kanalda görev yapan Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in kanalda reytinglerin düşmesi gerekçe gösterilerek görevlerine son verilmişti. Bu işten çıkarmaların ardından ise Uğur Dündar, yaşanan durumu haksızlık olarak nitelendirip, istifasını vermişti. Kulislerde ise işten çıkarmaların asıl sebebinin Aslı Baykal’ın CHP’de parti içi muhalefete destek veren yayın politikasının bırakılması istemesi, bu yayınlar yüzünden CHP Genel Merkezi’nden baskı geldiği belirtmesi ve ‘çözüm’ olarak da işten çıkartmaların yapıldığı iddia edilmişti. 
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.