Geçim derdine çare

SİYASET 21.03.2024 - 12:05, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:05
 

Geçim derdine çare

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de yaşayan ekonomik olarak dezavantajlı ailelere destek olmayı ve temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan 'Kepez Üretici Dükkanları' açarak, Kepezli üreticilerin ürünlerini ekonomiye kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’de yaşayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak, kent estetiğini geliştirmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için Kepez’de kentsel dönüşümü başlatacaklarının müjdesini verdi. Kepez’in geleceği için her zaman hemşehrilerinin yanında olacağına vurgu yapan Kocagöz, “Riskli binaların yerine, deprem standartlarına uygun, enerji verimli, yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan modern konutlar inşa edilmesi için öncelikle bir Kentsel Dönüşüm Merkezi kuracağız. Uzmanlar tarafından yapılacak envanter çalışması neticesinde çalışma başlatılacaktır. Bu merkezde, vatandaşımızla el ele vererek, Kepezlilerle ortak mutabakat sağlayarak ve aciliyet durumuna göre ilçemizde yüksek riskli binalara öncelik vermek suretiyle kentsel dönüşüm başlatacağız. Bu süreçte, halkımızın görüş ve talepleriyle, ihtiyaçları dikkate alınarak çalışma gerçekleştirilecektir” diye konuştu. GEÇİM DERDİNE ÇARE Kocagöz, Kepez’de yaşayan ekonomik olarak dezavantajlı ailelere destek olmayı ve temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan, aynı zamanda Kepezli üreticilerin ürünlerini ekonomiye kazandıran Kepez Üretici Dükkanları açacaklarını söyledi. Ekonomik zorluk çeken ailelerin yaşam maliyetlerini azaltmak, onlara daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunarak sosyal refahlarını artırmak ve Kepezli üreticilerin ürünlerini satarak üreticiye nefes aldırmak amacıyla bu dükkanları hayata geçireceklerini belirten Kocagöz, “İlçenin farklı bölgelerinde açılacak olan sıcak ve soğuktan etkilenmeyecekleri dükkanlarda, düşük gelirli aileler için uygun fiyatlı gıda, giyim ve diğer temel ihtiyaçlar sunulacak. Ayrıca, bu marketlerde yerel üreticilerin ve küçük işletmelerin ürünleri teşvik edilmesi için, Kepezli üreticilerin ürünleri satışa sunulacak. Böylece hem Kepezli üretici kazanacak hem de Kepezliler taze ve uygun fiyatlı gıdaya erişecek” dedi.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez'de yaşayan ekonomik olarak dezavantajlı ailelere destek olmayı ve temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan 'Kepez Üretici Dükkanları' açarak, Kepezli üreticilerin ürünlerini ekonomiye kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’de yaşayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak, kent estetiğini geliştirmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için Kepez’de kentsel dönüşümü başlatacaklarının müjdesini verdi.

Kepez’in geleceği için her zaman hemşehrilerinin yanında olacağına vurgu yapan Kocagöz, “Riskli binaların yerine, deprem standartlarına uygun, enerji verimli, yeşil alanları ve sosyal tesisleri olan modern konutlar inşa edilmesi için öncelikle bir Kentsel Dönüşüm Merkezi kuracağız. Uzmanlar tarafından yapılacak envanter çalışması neticesinde çalışma başlatılacaktır. Bu merkezde, vatandaşımızla el ele vererek, Kepezlilerle ortak mutabakat sağlayarak ve aciliyet durumuna göre ilçemizde yüksek riskli binalara öncelik vermek suretiyle kentsel dönüşüm başlatacağız. Bu süreçte, halkımızın görüş ve talepleriyle, ihtiyaçları dikkate alınarak çalışma gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

GEÇİM DERDİNE ÇARE

Kocagöz, Kepez’de yaşayan ekonomik olarak dezavantajlı ailelere destek olmayı ve temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan, aynı zamanda Kepezli üreticilerin ürünlerini ekonomiye kazandıran Kepez Üretici Dükkanları açacaklarını söyledi. Ekonomik zorluk çeken ailelerin yaşam maliyetlerini azaltmak, onlara daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunarak sosyal refahlarını artırmak ve Kepezli üreticilerin ürünlerini satarak üreticiye nefes aldırmak amacıyla bu dükkanları hayata geçireceklerini belirten Kocagöz, “İlçenin farklı bölgelerinde açılacak olan sıcak ve soğuktan etkilenmeyecekleri dükkanlarda, düşük gelirli aileler için uygun fiyatlı gıda, giyim ve diğer temel ihtiyaçlar sunulacak. Ayrıca, bu marketlerde yerel üreticilerin ve küçük işletmelerin ürünleri teşvik edilmesi için, Kepezli üreticilerin ürünleri satışa sunulacak. Böylece hem Kepezli üretici kazanacak hem de Kepezliler taze ve uygun fiyatlı gıdaya erişecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.