Geçmiş olsun vekilim

SİYASET 08.08.2023 - 17:44, Güncelleme: 08.08.2023 - 18:41
 

Geçmiş olsun vekilim

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın ağır bir kemik hastalığı teşhisi konuldu. Kaya, başarılı bir ameliyatla ilik nakli oldu.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen İYİ Parti Antalya İl Kongre sürecinde aniden rahatsızlanan ve hastaneye yatırılan Kaya, rahatsızlığını kimseye açıklamamıştı. Birçok siyasinin geçmiş olsun dileklerini sosyal medyada paylaştığı Kaya, genel seçimlerde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçildi. İLİK NAKLİ OLDU Kaya’nın o dönemde ağır bir kemik hastalığı teşhisi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kaya geçtiğimiz ay Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ilik nakli oldu. sağlığına kavuşan Kaya, çalışmalarına başladı. haberimizvar.net ailesi olarak Antalya Milletvekili Aykut Kaya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın ağır bir kemik hastalığı teşhisi konuldu. Kaya, başarılı bir ameliyatla ilik nakli oldu.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen İYİ Parti Antalya İl Kongre sürecinde aniden rahatsızlanan ve hastaneye yatırılan Kaya, rahatsızlığını kimseye açıklamamıştı. Birçok siyasinin geçmiş olsun dileklerini sosyal medyada paylaştığı Kaya, genel seçimlerde İYİ Parti Antalya Milletvekili seçildi.


İLİK NAKLİ OLDU
Kaya’nın o dönemde ağır bir kemik hastalığı teşhisi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kaya geçtiğimiz ay Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ilik nakli oldu. sağlığına kavuşan Kaya, çalışmalarına başladı. haberimizvar.net ailesi olarak Antalya Milletvekili Aykut Kaya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.