Gelecek Partisi’nin Alanya adayı belli oldu

SİYASET 22.11.2023 - 16:52, Güncelleme: 22.11.2023 - 18:07
 

Gelecek Partisi’nin Alanya adayı belli oldu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Davutoğlu, Antalya’nın Alanya İlçesi için eski il başkanı Mevlüt Demir’i belediye başkan adayı olarak duyurdu.

haberimizvar.net-  Aday tanıtımı öncesi açıklamalarda bulunan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:  "Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçim yaklaşıyor, bekleyemeyiz. Bazı yerlerden güzel haber geliyor, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar.  Bazen biz aday göstereceğiz onlar Belediye Meclis üyeliği verecek, bazen onlar aday gösterecek biz Belediye Meclis üyeliği göstereceğiz. Ama hiçbir alanı boş bırakmayacağız. Bu güvenle yola çıkarsak biz makus talihi değiştirebiliriz. Toplantılarımızda realist oluruz ama halkın karşısında sizden tek bir olumsuz ifade duymayacağım." Gelecek Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayları şöyle:  Alanya: Mevlüt Demir (Antalya İl Başkanı) Ağrı: Murat Gök (Ağrı İl Başkanı)  Samsun: Mustafa Yeşilyurt (Samsun İl Başkanı) Samsun - İlkadım: Yaşar Güngör (İlkadım İlçe Başkanı) Samsun - Terme: Hacı Bilal Arslan  Ünye: Tevrat Korkmaz Yozgat - Akdağmadeni: Ömer Aydoğmuş Kars - Kağızman: Muhammet Emin Parlak Konya - Taşkent:  Emin Tezcan
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Davutoğlu, Antalya’nın Alanya İlçesi için eski il başkanı Mevlüt Demir’i belediye başkan adayı olarak duyurdu.

haberimizvar.net-  Aday tanıtımı öncesi açıklamalarda bulunan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçim yaklaşıyor, bekleyemeyiz. Bazı yerlerden güzel haber geliyor, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar. 
Bazen biz aday göstereceğiz onlar Belediye Meclis üyeliği verecek, bazen onlar aday gösterecek biz Belediye Meclis üyeliği göstereceğiz. Ama hiçbir alanı boş bırakmayacağız. Bu güvenle yola çıkarsak biz makus talihi değiştirebiliriz. Toplantılarımızda realist oluruz ama halkın karşısında sizden tek bir olumsuz ifade duymayacağım."
Gelecek Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayları şöyle: 
Alanya: Mevlüt Demir (Antalya İl Başkanı)
Ağrı: Murat Gök (Ağrı İl Başkanı) 
Samsun: Mustafa Yeşilyurt (Samsun İl Başkanı)
Samsun - İlkadım: Yaşar Güngör (İlkadım İlçe Başkanı)
Samsun - Terme: Hacı Bilal Arslan 
Ünye: Tevrat Korkmaz
Yozgat - Akdağmadeni: Ömer Aydoğmuş
Kars - Kağızman: Muhammet Emin Parlak
Konya - Taşkent:  Emin Tezcan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.