Gelecek Partisi'nin yeni başkanı Acar oldu

SİYASET 16.10.2023 - 12:40, Güncelleme: 16.10.2023 - 12:44
 

Gelecek Partisi'nin yeni başkanı Acar oldu

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’na Muhammet Acar atandı. Acar, ilk mesajında, “Hedefimiz yerel seçimler” dedi

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Uzun süre il başkanlığı yapan Mevlüt Demir’in yerine Muhammet Acar atandı. Acar, yetki belgesini Ankara’da genel merkezde Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı. Gelecek Partisi’nin her kademesinde görev yaptığını belirten çiçeği burnunda il başkanı Muhammet Acar, “Yolumuz uzun ve zor. Fakat görev sırası bende ve elimden geleni yapacağım” diye konuştu.  YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI  Yerel seçim sürecine girildiğini hatırlatan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, “Genel başkanımızla yerel seçim ve genel siyaset üzerine bilgi alış verişinde bulunduk. Antalya’yı geleceğe taşıyacak projeler üreteceğiz.  Öncelikle kentimizin bir fotoğrafını çekeceğiz. Sorunları ana başlıklar halinde belirleyerek çözüm odaklı projeler üreteceğiz. Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.
Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’na Muhammet Acar atandı. Acar, ilk mesajında, “Hedefimiz yerel seçimler” dedi

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Uzun süre il başkanlığı yapan Mevlüt Demir’in yerine Muhammet Acar atandı. Acar, yetki belgesini Ankara’da genel merkezde Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı. Gelecek Partisi’nin her kademesinde görev yaptığını belirten çiçeği burnunda il başkanı Muhammet Acar, “Yolumuz uzun ve zor. Fakat görev sırası bende ve elimden geleni yapacağım” diye konuştu. 

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI 
Yerel seçim sürecine girildiğini hatırlatan Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, “Genel başkanımızla yerel seçim ve genel siyaset üzerine bilgi alış verişinde bulunduk. Antalya’yı geleceğe taşıyacak projeler üreteceğiz.  Öncelikle kentimizin bir fotoğrafını çekeceğiz. Sorunları ana başlıklar halinde belirleyerek çözüm odaklı projeler üreteceğiz. Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.