Gelecek’in genç vekil adayı

SİYASET 28.03.2023 - 17:40, Güncelleme: 28.03.2023 - 17:40
 

Gelecek’in genç vekil adayı

Gelecek Partisi İl Gençlik Politikaları Başkanı Halil Baygeldi, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

Gelecek Partisi milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. Son olarak Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Halil Baygeldi de vekil aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gençliğin ruhuyla hareket ettiğini, gençlerin sesini Meclis’te duyurmak için aday adayı olduğunu söyleyen Baygeldi, “Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu gençlere ayrı önem veriyor. Millet İttifakı iktidarında ben de gençliğin sesi olmak için bu yola çıktım” dedi. ÖZGÜR BİR TÜRKİYE HAYALİ Antalya’nı sorunlarını kalem kalem not aldıklarını belirten Baygeldi, “20’li yaşlarda Gelecek Partisi ile siyasetle tanışmanın gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz yıl bana gençlik politikaları gibi önemli bir teşkilatın başkanlık görevi verildi. Yaptığımız çalışmalarla gençlerin sesi olduk, sorunları gündeme taşıdık. Şimdi sıra Ankara’da. Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlamak istiyorum. Daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye yaratmak için bu yola çıktım” diye konuştu.    
Gelecek Partisi İl Gençlik Politikaları Başkanı Halil Baygeldi, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu

Gelecek Partisi milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. Son olarak Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Halil Baygeldi de vekil aday adaylığı başvurusunda bulundu. Gençliğin ruhuyla hareket ettiğini, gençlerin sesini Meclis’te duyurmak için aday adayı olduğunu söyleyen Baygeldi, “Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu gençlere ayrı önem veriyor. Millet İttifakı iktidarında ben de gençliğin sesi olmak için bu yola çıktım” dedi.

ÖZGÜR BİR TÜRKİYE HAYALİ

Antalya’nı sorunlarını kalem kalem not aldıklarını belirten Baygeldi, “20’li yaşlarda Gelecek Partisi ile siyasetle tanışmanın gururunu yaşıyorum. Geçtiğimiz yıl bana gençlik politikaları gibi önemli bir teşkilatın başkanlık görevi verildi. Yaptığımız çalışmalarla gençlerin sesi olduk, sorunları gündeme taşıdık. Şimdi sıra Ankara’da. Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlamak istiyorum. Daha özgür ve yaşanabilir bir Türkiye yaratmak için bu yola çıktım” diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.