Gelecek'te Kepez'e yeni başkan

SİYASET 10.10.2022 - 12:20, Güncelleme: 10.10.2022 - 12:20
 

Gelecek'te Kepez'e yeni başkan

Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Karagöz atandı. Karagöz, partililere seslenerek, “Bu göreve geldiğim için çok mutluyum. Desteklerinizi bekliyorum” dedi

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Karagöz atandı. Karagöz’e mazbatasını Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir verdi. Karagöz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi Antalya Kepez İlçe Başkanlığına, atanmış bulunmaktayım. Kepez’e, Antalya’ya ve Gelecek ailesine hayırlı ve uğurlu olsun. Gelecek rüzgarı, Antalya ve ülke genelinde farklı ve güçlü esecektir. Desteklerinizi bekliyorum. Kepez ve Antalya siyaseti, ülke genelinde yeni bir anlayış olan “Ya yeni bir hal, ya izmihlal” düşüncesinden hareketle, Gelecek Partisi ve kadrolarının, ülkenin geleceğinde önemli katkıları olacağına inanıyorum. Kepez ve Antalya’nın geleceği aydınlık, her günü diğer günlerinden daha üretken, özgür ve demokratik bir anlayışla yöneteceğiz. İlçemize ve siyasete hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. KARAGÖZ KİMDİR? Abdullah Karagöz, iş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarından olup 1972 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Uzun yıllar STK vb. oluşumlarda görev yapmış, gündemi ve günceli yakından takip eden bir kişiliğe sahip olup, bir dönem de DSP Antalya İl Sekreteri olarak aktif siyasetin içinde yer almıştır. 
Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Karagöz atandı. Karagöz, partililere seslenerek, “Bu göreve geldiğim için çok mutluyum. Desteklerinizi bekliyorum” dedi

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Karagöz atandı. Karagöz’e mazbatasını Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir verdi. Karagöz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Gelecek Partisi Antalya Kepez İlçe Başkanlığına, atanmış bulunmaktayım. Kepez’e, Antalya’ya ve Gelecek ailesine hayırlı ve uğurlu olsun. Gelecek rüzgarı, Antalya ve ülke genelinde farklı ve güçlü esecektir. Desteklerinizi bekliyorum. Kepez ve Antalya siyaseti, ülke genelinde yeni bir anlayış olan “Ya yeni bir hal, ya izmihlal” düşüncesinden hareketle, Gelecek Partisi ve kadrolarının, ülkenin geleceğinde önemli katkıları olacağına inanıyorum. Kepez ve Antalya’nın geleceği aydınlık, her günü diğer günlerinden daha üretken, özgür ve demokratik bir anlayışla yöneteceğiz. İlçemize ve siyasete hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

KARAGÖZ KİMDİR?

Abdullah Karagöz, iş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarından olup 1972 doğumlu, evli ve 3 çocuk babasıdır. Uzun yıllar STK vb. oluşumlarda görev yapmış, gündemi ve günceli yakından takip eden bir kişiliğe sahip olup, bir dönem de DSP Antalya İl Sekreteri olarak aktif siyasetin içinde yer almıştır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.