Gelsinler tutuklasınlar

SİYASET 08.02.2023 - 14:21, Güncelleme: 08.02.2023 - 14:21
 

Gelsinler tutuklasınlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde yapılan çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu arka arkaya yaptığı paylaşımlarda "Gelsinler tutuklasınlar" ifadesini kullandı.

  Haberimizvar - Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardındn  belediye başkanlarıyla birlikte deprem bölgesine giden Kemal Kılıçdaroğlu arka arkaya  sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşımda bulundu.   İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in  deprem bölgesindeki yaptıkları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımlara "Gelsin tutuklasınlar, bu enkazı biz kaldırırız" notlarını düştü.   "TUTUKLADIKLARINIZI SERBEST BIRAKIN" Kılıçdaroğlu, yeni bir paylaşımda daha bulunarak şu ifadeleri kullandı:   "Ya hepimizi tutuklayın ya da geceden beri tutukladığınız gençleri, gazetecileri serbest bırakın. Çok işimiz var."
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesinde yapılan çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu arka arkaya yaptığı paylaşımlarda "Gelsinler tutuklasınlar" ifadesini kullandı.

 

Haberimizvar - Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin ardındn  belediye başkanlarıyla birlikte deprem bölgesine giden Kemal Kılıçdaroğlu arka arkaya  sosyal medya hesabından arka arkaya paylaşımda bulundu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in  deprem bölgesindeki yaptıkları çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımlara "Gelsin tutuklasınlar, bu enkazı biz kaldırırız" notlarını düştü.

 

"TUTUKLADIKLARINIZI SERBEST BIRAKIN"

Kılıçdaroğlu, yeni bir paylaşımda daha bulunarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Ya hepimizi tutuklayın ya da geceden beri tutukladığınız gençleri, gazetecileri serbest bırakın. Çok işimiz var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.