Genç, Gazi Koşusu’nda

GÜNDEM 27.06.2021 - 11:17, Güncelleme: 27.06.2021 - 11:17
 

Genç, Gazi Koşusu’nda

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Adalı’nın daveti üzerine İstanbul’da Gazi Koşusunu izledi. Genç’e İBB Başkanı İmamoğlu da eşlik etti

haberimizvar.net-Döşemealtı Hipodrom inşaatı devam ederken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Gazi Koşusu’na katıldı. Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı’nın daveti üzerine İstanbul’a giden Genç’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.  Genç ziyaretle ilgili olarak, “Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Sayın Serdar Adalı’nın daveti üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu’na katıldık. Döşemealtı ilçemizde yapımı tamamlanmak üzere olan hipodromun bir an önce açılabilmesi için Döşemealtı Belediyesi olarak tüm desteği vereceğimizi siz değerli hemşehrimle paylaşmak isterim” dedi.  
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Adalı’nın daveti üzerine İstanbul’da Gazi Koşusunu izledi. Genç’e İBB Başkanı İmamoğlu da eşlik etti

haberimizvar.net-Döşemealtı Hipodrom inşaatı devam ederken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul Gazi Koşusu’na katıldı. Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı’nın daveti üzerine İstanbul’a giden Genç’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti. 

Genç ziyaretle ilgili olarak, “Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Sayın Serdar Adalı’nın daveti üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu’na katıldık. Döşemealtı ilçemizde yapımı tamamlanmak üzere olan hipodromun bir an önce açılabilmesi için Döşemealtı Belediyesi olarak tüm desteği vereceğimizi siz değerli hemşehrimle paylaşmak isterim” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.