Genç iş insanlarında yeni yönetim heyecanı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.12.2023 - 11:40, Güncelleme: 09.12.2023 - 11:40
 

Genç iş insanlarında yeni yönetim heyecanı

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), 24. dönem başkanlık seçimleri kapsamında aday olan Ercan Yavaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, projelerini tanıttı.

haberimizvar.net- Antalya'daki bir otelde toplantı yapan yeni dönem başkan adayı Ercan Yavaş, Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarını tanıttı ve projelerini üyelere anlattı. Deneyimli ve nitelikli bir yönetim kuruluyla Türkiye ve Antalyadaki eğilimleri, oluşan fırsatları, dikkatle analiz ederek net bir yol haritası ortaya koymak istediklerini belirten Yavaş, ANTGİAD yeni döneminin ayırt edici vasıflarından olan dijitalleşmeye özel bir önem verildiği belirterek, Dijital ANTGİAD'ın zamanının geldiğini söyledi. Her üyenin kendini ANTGİAD çarkının bir dişlisi olarak görmesi için Yönetim Kurulu'nun farklı çalışma grupları oluşturacağını belirten Ercan Yavaş, her üyenin daha aktif hale geleceği bir sistem hedefinden bahsetti. Her üyenin uğrak yeri olarak göreceği, iş görüşmelerini rahatlıkla yapabileceği, modern bir ANTGİAD Ofisi ile köklü dernek yapısını daha kurumsal bir zemine oturtacaklarını belirten Yavaş, "Antalya iş dünyasını bir araya getirmek ve birliktelikler sağlamak amacıyla alanında bir ilk olacak "Antgiad Business Festival"i gerçekleştireceğiz. Üyeler arasında ticari bir pazar oluşturulması hedefi doğrultusunda hazırlanan bu proje, bütün üyelerin ve katılacak yeni üyelerin keyifli zaman geçirirken, ticari olarak da amaçlarına ulaşmayı hedeflemek amacıyla hazırlandı" dedi. Toplantıda turizmde, sağlıkta, eğitimde, teknolojide, tarımda, ticarette, hizmette inovasyon hedefine vurgu yapılırken, üyeler arası ticaretin artırılması ve şirketlerin inovasyon bilincinin geliştirilmesi, inovasyon yetkinliklerinin kazanılması ve Antalya'daki kurumların  inovasyon bakış açısının desteklenmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak "ANTGİAD Antalya İnovasyon Ödülleri" düzenleneceği kaydedildi.(DHA)  
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), 24. dönem başkanlık seçimleri kapsamında aday olan Ercan Yavaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, projelerini tanıttı.

haberimizvar.net- Antalya'daki bir otelde toplantı yapan yeni dönem başkan adayı Ercan Yavaş, Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarını tanıttı ve projelerini üyelere anlattı. Deneyimli ve nitelikli bir yönetim kuruluyla Türkiye ve Antalyadaki eğilimleri, oluşan fırsatları, dikkatle analiz ederek net bir yol haritası ortaya koymak istediklerini belirten Yavaş, ANTGİAD yeni döneminin ayırt edici vasıflarından olan dijitalleşmeye özel bir önem verildiği belirterek, Dijital ANTGİAD'ın zamanının geldiğini söyledi.


Her üyenin kendini ANTGİAD çarkının bir dişlisi olarak görmesi için Yönetim Kurulu'nun farklı çalışma grupları oluşturacağını belirten Ercan Yavaş, her üyenin daha aktif hale geleceği bir sistem hedefinden bahsetti. Her üyenin uğrak yeri olarak göreceği, iş görüşmelerini rahatlıkla yapabileceği, modern bir ANTGİAD Ofisi ile köklü dernek yapısını daha kurumsal bir zemine oturtacaklarını belirten Yavaş, " Antalya iş dünyasını bir araya getirmek ve birliktelikler sağlamak amacıyla alanında bir ilk olacak "Antgiad Business Festival"i gerçekleştireceğiz. Üyeler arasında ticari bir pazar oluşturulması hedefi doğrultusunda hazırlanan bu proje, bütün üyelerin ve katılacak yeni üyelerin keyifli zaman geçirirken, ticari olarak da amaçlarına ulaşmayı hedeflemek amacıyla hazırlandı" dedi.

Toplantıda turizmde, sağlıkta, eğitimde, teknolojide, tarımda, ticarette, hizmette inovasyon hedefine vurgu yapılırken, üyeler arası ticaretin artırılması ve şirketlerin inovasyon bilincinin geliştirilmesi, inovasyon yetkinliklerinin kazanılması ve Antalya'daki kurumların  inovasyon bakış açısının desteklenmesi amacıyla her yıl geleneksel olarak " ANTGİAD Antalya İnovasyon Ödülleri" düzenleneceği kaydedildi.(DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.