Genç yeteneklere profesyonel olma şansı

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.01.2024 - 16:29, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:29
 

Genç yeteneklere profesyonel olma şansı

Antalya’nın genç basketbol ve voleybol oyuncuları üç ay sürecek ücretsiz antrenmanların ardından Cosmos Sports Center, basketbol ve voleybol takımlarını kurarak onlara rehberlik etmeyi planlıyor.

haberimizvar.net- Cosmos Sports Center’da gerçekleşecek antrenmanlar üç ay sürecek. 5 Şubat'ta başlayıp 30 Mayıs'a kadar devam edecek antrenmanlarda başvuru yapan tüm gençlere profesyonel eğitim verilecek. Profesyonel basketbol eski oyuncusu ve Nirvana Hotels Sportif Direktörü Burçin Badem liderliğindeki deneyimli antrenör kadrosu eşliğinde yapılacak antrenmanlar; genç sporcuları geleceğin profesyonelleri haline getirecek şekilde düzenlendi. Genç sporcular için büyük bir adım olan bu antrenmanlar, onların gelecekteki spor kariyerlerinde önemli bir kilometre taşı olacak. Profesyonel antrenör ve kondisyonerlerden eğitim alan gençler hem kendi yeteneklerini keşfedip geliştirecek hem de eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda takım ruhunu yaşayacak. Üç ay boyunca haftada üç gün sürecek ücretsiz antrenmanların ardından başarı gösteren ve gelişim kaydeden tüm sporcular, 2024-2025 sezonunda basketbol ve voleybol takımlarını oluşturarak onlara destek amaçlanıyor.
Antalya’nın genç basketbol ve voleybol oyuncuları üç ay sürecek ücretsiz antrenmanların ardından Cosmos Sports Center, basketbol ve voleybol takımlarını kurarak onlara rehberlik etmeyi planlıyor.

haberimizvar.net- Cosmos Sports Center’da gerçekleşecek antrenmanlar üç ay sürecek. 5 Şubat'ta başlayıp 30 Mayıs'a kadar devam edecek antrenmanlarda başvuru yapan tüm gençlere profesyonel eğitim verilecek. Profesyonel basketbol eski oyuncusu ve Nirvana Hotels Sportif Direktörü Burçin Badem liderliğindeki deneyimli antrenör kadrosu eşliğinde yapılacak antrenmanlar; genç sporcuları geleceğin profesyonelleri haline getirecek şekilde düzenlendi. Genç sporcular için büyük bir adım olan bu antrenmanlar, onların gelecekteki spor kariyerlerinde önemli bir kilometre taşı olacak. Profesyonel antrenör ve kondisyonerlerden eğitim alan gençler hem kendi yeteneklerini keşfedip geliştirecek hem de eğlenceli ve rekabetçi bir ortamda takım ruhunu yaşayacak.

Üç ay boyunca haftada üç gün sürecek ücretsiz antrenmanların ardından başarı gösteren ve gelişim kaydeden tüm sporcular, 2024-2025 sezonunda basketbol ve voleybol takımlarını oluşturarak onlara destek amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.