Gencer: Antalyaspor'un hesapları kaçırıldı

GÜNDEM 11.10.2023 - 12:32, Güncelleme: 11.10.2023 - 13:47
 

Gencer: Antalyaspor'un hesapları kaçırıldı

Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, "Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor" dedi. Gencer, siyasetin Antalyaspor'un üzerinden elini çekmesi gerektiğini de söyledi. Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen 'Antalyaspor A.Ş.'de yeniden başkanlık düşünür müsünüz ?' sorusuna ise, " Beni gönderen abilerimiz özür dileyerek gelmemizi isterse yine göreve geliriz" yanıtını verdi.

haberimizvar.net- Antalyaspor A.Ş.'deki yolsuzluk tartışmaları Antalya'da gündemi oluşturmaya devam ediyor. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk söylentilerine değinerek, "Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor" dedi. Gencer, Antalyaspor Kulübü'nün iç konularının sosyal medyada tartışıldığını, adeta Antalyaspor'un sosyal medya takımı haline geldiğini öne sürdü. Antalyaspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Gencer, tartışmaların sosyal medyada ya da başka mekanlarda değil, genel kurullarda ya da başkanlık divanında yapılması ve herkesin sorumluluklarını bilerek hareket etmesi gerektiğini söyledi. Kulübün mali bilançolarının şirket ortaklarıyla Ali Şafak Öztürk'ün başkanlığı döneminden bu yana tartışılmadığını iddia eden Gencer, şunları söyledi: Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor Benim başkanlığım döneminde muhasebe bölümünün kapısı sonuna kadar açıktı. 16 aydır vakıfta görevliyiz, kulübe resmi yazıyla başvurmamıza rağmen hesaplar bize gösterilmedi. TRİBÜNE OYNAMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL Tespit edilmiş usulsüzlüklerin hukuki sürece taşınması hakkında Gencer, "Tespit eden firmanın imzası ve kaşesi yok. İlk görüşümde de sonuncusunda da aynı fikirdeyim. Bir insan kendini hırsızlık yaptım diye ihbar eder mi? Tribüne oynamaktan başka hiçbir şey değil. Haklıysa sonuna kadar arkasındayım. Bana kocaman bir klasörle geliniyor, gereğini yapmamız ı söylüyorum. kabul edilmiyor" dedi.  KEŞKE İSTİFA ETMESEYDİM Sabri Gülel'in istifasınını değerlendiren Gencer, "Belirli anlaşmalar yapılmadığı için gittiklerini düşünüyorum. Zamanında benimde başıma geldi, keşke istifa etmeseydim, buna zorlandım deseydim" ifadelerini kullandı.  SİYASET ANTALYASPOR' UN ÜZERİNDEN  ELİNİ ÇEKSİN Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, siyasetin Antalyaspor'un üzerinden elini çekmesi gerektiğini de söyledi. Gencer, " Belediye başkanları seçildiyse sadece görevini yapsın. Şehrin markası olan Antalyaspor'a değer katacak çalışmalara elbette destek verecekler ama idari işlerine karışmamaları gerekiyor. Göreve gelen siyasilerin, belediye başkanlarının gölgesinde olmaması lazım. Seçim döneminde Antalyaspor'un siyasete alet edilmemesi gerekiyor. Antalyaspor markasına sahip çıkılmalı" şeklinde konuştu. Hasan Subaşı Tesisleri'nin arazisiyle ilgili hukuki süreci yakından takip ettiklerini bildiren Gencer, tesislerin çevresindeki reklam tabelalarının gelirlerinin vakfa verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Gencer, bir gazetecinin 'Antalyaspor A.Ş.'de yeniden başkanlık düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Bizi gönderen abilerimiz özür dileyerek gelmemizi isterlerse yine göreve geliriz" yanıtını verdi. 
Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, "Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor" dedi. Gencer, siyasetin Antalyaspor'un üzerinden elini çekmesi gerektiğini de söyledi. Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen 'Antalyaspor A.Ş.'de yeniden başkanlık düşünür müsünüz ?' sorusuna ise, " Beni gönderen abilerimiz özür dileyerek gelmemizi isterse yine göreve geliriz" yanıtını verdi.

haberimizvar.net-  Antalyaspor A.Ş.'deki yolsuzluk tartışmaları Antalya'da gündemi oluşturmaya devam ediyor. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk söylentilerine değinerek, "Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor" dedi.

Gencer, Antalyaspor Kulübü'nün iç konularının sosyal medyada tartışıldığını, adeta Antalyaspor'un sosyal medya takımı haline geldiğini öne sürdü. Antalyaspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Gencer, tartışmaların sosyal medyada ya da başka mekanlarda değil, genel kurullarda ya da başkanlık divanında yapılması ve herkesin sorumluluklarını bilerek hareket etmesi gerektiğini söyledi. Kulübün mali bilançolarının şirket ortaklarıyla Ali Şafak Öztürk'ün başkanlığı döneminden bu yana tartışılmadığını iddia eden Gencer, şunları söyledi:

Bu şehirden Antalyaspor A.Ş.'nin hesapları kaçırıldı, şeffaflığın dışına çıkıldı. Biz bir aileysek her şeyden haberdar olmamız gerekiyor Benim başkanlığım döneminde muhasebe bölümünün kapısı sonuna kadar açıktı. 16 aydır vakıfta görevliyiz, kulübe resmi yazıyla başvurmamıza rağmen hesaplar bize gösterilmedi.

TRİBÜNE OYNAMAKTAN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL

Tespit edilmiş usulsüzlüklerin hukuki sürece taşınması hakkında Gencer, "Tespit eden firmanın imzası ve kaşesi yok. İlk görüşümde de sonuncusunda da aynı fikirdeyim. Bir insan kendini hırsızlık yaptım diye ihbar eder mi? Tribüne oynamaktan başka hiçbir şey değil. Haklıysa sonuna kadar arkasındayım. Bana kocaman bir klasörle geliniyor, gereğini yapmamız ı söylüyorum. kabul edilmiyor" dedi. 

KEŞKE İSTİFA ETMESEYDİM

Sabri Gülel'in istifasınını değerlendiren Gencer, "Belirli anlaşmalar yapılmadığı için gittiklerini düşünüyorum. Zamanında benimde başıma geldi, keşke istifa etmeseydim, buna zorlandım deseydim" ifadelerini kullandı. 

SİYASET ANTALYASPOR' UN ÜZERİNDEN  ELİNİ ÇEKSİN

Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, siyasetin Antalyaspor'un üzerinden elini çekmesi gerektiğini de söyledi. Gencer, " Belediye başkanları seçildiyse sadece görevini yapsın. Şehrin markası olan Antalyaspor'a değer katacak çalışmalara elbette destek verecekler ama idari işlerine karışmamaları gerekiyor. Göreve gelen siyasilerin, belediye başkanlarının gölgesinde olmaması lazım. Seçim döneminde Antalyaspor'un siyasete alet edilmemesi gerekiyor. Antalyaspor markasına sahip çıkılmalı" şeklinde konuştu. Hasan Subaşı Tesisleri'nin arazisiyle ilgili hukuki süreci yakından takip ettiklerini bildiren Gencer, tesislerin çevresindeki reklam tabelalarının gelirlerinin vakfa verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Gencer, bir gazetecinin ' Antalyaspor A.Ş.'de yeniden başkanlık düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Bizi gönderen abilerimiz özür dileyerek gelmemizi isterlerse yine göreve geliriz" yanıtını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.