Gençler bizim güvencemizde

SİYASET 10.09.2022 - 12:51, Güncelleme: 10.09.2022 - 12:55
 

Gençler bizim güvencemizde

Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Davutoğlu’ndan mazbatasını alan Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, basınla bir araya geldi. Barınma sorununa değinen Baygeldi, “Üniversiteyi kazanan öğrenciler kara kara düşünmesin. Onların barınma sorununu çözeceğiz” dedi

Haberimizvar - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden mazbatasını alan İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, çalışmalara başladı. İlk faaliyet olarak medya mensupları ile bir araya gelen  Baygeldi, hedefler ve projeler hakkında bilgi verdi. Ülkenin kötü gidişatına ‘dur’ demek için siyasete girdiğini ve Davutoğlu önderliğindeki Gelecek Partisi ile uyuştuklarını söyleyen Baygeldi, “Yolumuz uzun ve meşakkatli. Sorunları biliyoruz ve çözümlerimiz de hazır” dedi. EĞİTİM KAMUSAL HAK Yüz yüze eğitime başlanmasının ardından üniversite eğitimi için kendi şehrinden ayrılan öğrencilerin en büyük sorununun barınma olduğunu belirten Baygeldi, “Eğitim kamusal haktır. Maalesef ülkemizde gençlik, üniversitesi kazandığı zaman öncelikle eğitimi değil, barınmayı ve beslenmeyi düşünüyor.  Bugün gaz bulan ertesi gün uzaya çıkan AK Parti’ye soruyorum; bu öğrenciler nerede kalacak, nasıl beslenecek” diye konuştu. 7 GÜN 24 SAAT KAPIMIZ AÇIK Yaklaşık 3 aydır gençlik kolları olarak saha çalışması yaptıklarını belirten Halil Baygeldi, Gelecek Partisi olarak üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. “Bir tek öğrenci dahi sokakta kalmayacak” diyen Baygeldi, “Kentimize gelen öğrencilere ulaşıp barınma başta olmak üzere tüm sorunlarına çözüm üretiyoruz. 7 gün 24 saat kapımız gençlere açık. Ülkenin geleceğini gençlerle birlikte kuracağız” şeklinde konuştu. Toplantıya katılan Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ise ülke siyaseti üzerine konuştu.  
Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Davutoğlu’ndan mazbatasını alan Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, basınla bir araya geldi. Barınma sorununa değinen Baygeldi, “Üniversiteyi kazanan öğrenciler kara kara düşünmesin. Onların barınma sorununu çözeceğiz” dedi

Haberimizvar - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun elinden mazbatasını alan İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, çalışmalara başladı. İlk faaliyet olarak medya mensupları ile bir araya gelen  Baygeldi, hedefler ve projeler hakkında bilgi verdi. Ülkenin kötü gidişatına ‘dur’ demek için siyasete girdiğini ve Davutoğlu önderliğindeki Gelecek Partisi ile uyuştuklarını söyleyen Baygeldi, “Yolumuz uzun ve meşakkatli. Sorunları biliyoruz ve çözümlerimiz de hazır” dedi.

EĞİTİM KAMUSAL HAK

Yüz yüze eğitime başlanmasının ardından üniversite eğitimi için kendi şehrinden ayrılan öğrencilerin en büyük sorununun barınma olduğunu belirten Baygeldi, “Eğitim kamusal haktır. Maalesef ülkemizde gençlik, üniversitesi kazandığı zaman öncelikle eğitimi değil, barınmayı ve beslenmeyi düşünüyor.  Bugün gaz bulan ertesi gün uzaya çıkan AK Parti’ye soruyorum; bu öğrenciler nerede kalacak, nasıl beslenecek” diye konuştu.

7 GÜN 24 SAAT KAPIMIZ AÇIK

Yaklaşık 3 aydır gençlik kolları olarak saha çalışması yaptıklarını belirten Halil Baygeldi, Gelecek Partisi olarak üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. “Bir tek öğrenci dahi sokakta kalmayacak” diyen Baygeldi, “Kentimize gelen öğrencilere ulaşıp barınma başta olmak üzere tüm sorunlarına çözüm üretiyoruz. 7 gün 24 saat kapımız gençlere açık. Ülkenin geleceğini gençlerle birlikte kuracağız” şeklinde konuştu. Toplantıya katılan Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ise ülke siyaseti üzerine konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.