Gençlere Erdoğan’sız Türkiye’yi anlatacağız

GÜNDEM 04.02.2021 - 16:40, Güncelleme: 04.02.2021 - 16:40
 

Gençlere Erdoğan’sız Türkiye’yi anlatacağız

Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Korkmaz’ı ziyaret eden İYİ Parti Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Uğurlu, “Geçliğe tahammülü olmayan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Biz gençlere ülkenin baskı altında olmadığı, özgürlüklerin yaşandığı Erdoğan’sız Türkiye’yi anlatacağız” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Can Uğurlu, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz’ı Gazetecievi’nde ziyaret etti. Basın özgürlüğünün kalmadığını ve medyada yaşananları çok iyi bildiklerini belirten Uğurlu, “Özgür basın susturulmamalı. Gerçekleri yazan, dik duruşlu gazeteciler olduğu sürece halk gerçek habere ulaşacak” dedi. Gençliğin uzmanlık alanı olduğunu, birçok konuda gençlerle proje yürüttüklerini belirten Uğurlu, “Günümüz Türkiye’sinde gençleri sevmeyen bir hükümet var. Gençler bezmiş durumda. Bizler de İYİ Parti olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Türkiye’de şuan iki türlü gençlik var. Birincisi gariban gençler. Bu gruba dahil olan gençler tamamen teslim olmuş durumda. İş beklentileri yok, ekonomik beklentileri yok ve gelecekten umutsuzlar.  Maddi durumu iyi ailelerin çocukları olan ikinci grup gençler ise bir an önce yurt dışına giderek orada eğitim almak istiyorlar. Çünkü onlar da Türkiye’de kendilerine gelecek görmüyorlar.  Biz İyi Parti olarak gençlere yeniden ülkeyi sevdireceğiz” dedi.  DEMOKRASİ BÖYLE Mİ SAĞLAYACAKSINIZ  Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşananlara da değinen Uğurlu, “Bu kadar inat etmenin ne anlamı var. Kayyum rektörün gençlere hak vererek istifa etmesi gerekir. 150 genci terörist ilan ederek mi özgürlük ve demokrasi seviyemizi artıracağız. Sizin hoşgörünüz bu mu? Bir de Z kuşağı dediğimiz grup gençler var. Bu grup seçimde oy kullanacak. Onlar ömürleri boyunca sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüler. Biz onlara özgürlüklerin olduğu, demokrasinin olduğu Recep Tayyip Erdoğan öncesi Türkiye’yi anlatacağız. Yeniden öyle bir ülke olabileceğimizi anlatacağız. Son genel kurulun ardından Genel Başkanımız Meral Akşener müthiş bir A takımı kurdu. Biz İYİ Parti olarak ülkeyi yönetmeye talibiz. O kalite ve donanım bizde mevcut” dedi. KÜÇÜKSÜSLÜ: ANNEMİZİN PARTİSİNE GELDİK İYİ Parti saflarına katılan Ferit Birkan Küçüksüslü ise ülkede en çok şikayet edilen konunun işsizlik ve ekonomik çöküntü olduğunu söyledi. Mevcut yönetimin omurgasının yalandan oluştuğunu belirten Küçüksüslü, “Ekip arkadaşlarımızla babaların partisinde gerekeni göremedik o yüzden annemizin partisini geldik. İnanmışların partisine geldik. İyi Parti’ye inancımız tam. Gençlerle beraber İyi Parti’yi iktidara taşıyacağız” diye konuştu. 
Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Korkmaz’ı ziyaret eden İYİ Parti Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Uğurlu, “Geçliğe tahammülü olmayan bir hükümet ile karşı karşıyayız. Biz gençlere ülkenin baskı altında olmadığı, özgürlüklerin yaşandığı Erdoğan’sız Türkiye’yi anlatacağız” dedi

haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya Gençlik Politikaları Başkanı Engin Can Uğurlu, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz’ı Gazetecievi’nde ziyaret etti. Basın özgürlüğünün kalmadığını ve medyada yaşananları çok iyi bildiklerini belirten Uğurlu, “Özgür basın susturulmamalı. Gerçekleri yazan, dik duruşlu gazeteciler olduğu sürece halk gerçek habere ulaşacak” dedi. Gençliğin uzmanlık alanı olduğunu, birçok konuda gençlerle proje yürüttüklerini belirten Uğurlu, “Günümüz Türkiye’sinde gençleri sevmeyen bir hükümet var. Gençler bezmiş durumda. Bizler de İYİ Parti olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Türkiye’de şuan iki türlü gençlik var. Birincisi gariban gençler. Bu gruba dahil olan gençler tamamen teslim olmuş durumda. İş beklentileri yok, ekonomik beklentileri yok ve gelecekten umutsuzlar.  Maddi durumu iyi ailelerin çocukları olan ikinci grup gençler ise bir an önce yurt dışına giderek orada eğitim almak istiyorlar. Çünkü onlar da Türkiye’de kendilerine gelecek görmüyorlar.  Biz İyi Parti olarak gençlere yeniden ülkeyi sevdireceğiz” dedi. 

DEMOKRASİ BÖYLE Mİ SAĞLAYACAKSINIZ 
Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşananlara da değinen Uğurlu, “Bu kadar inat etmenin ne anlamı var. Kayyum rektörün gençlere hak vererek istifa etmesi gerekir. 150 genci terörist ilan ederek mi özgürlük ve demokrasi seviyemizi artıracağız. Sizin hoşgörünüz bu mu? Bir de Z kuşağı dediğimiz grup gençler var. Bu grup seçimde oy kullanacak. Onlar ömürleri boyunca sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüler. Biz onlara özgürlüklerin olduğu, demokrasinin olduğu Recep Tayyip Erdoğan öncesi Türkiye’yi anlatacağız. Yeniden öyle bir ülke olabileceğimizi anlatacağız. Son genel kurulun ardından Genel Başkanımız Meral Akşener müthiş bir A takımı kurdu. Biz İYİ Parti olarak ülkeyi yönetmeye talibiz. O kalite ve donanım bizde mevcut” dedi.
KÜÇÜKSÜSLÜ: ANNEMİZİN PARTİSİNE GELDİK
İYİ Parti saflarına katılan Ferit Birkan Küçüksüslü ise ülkede en çok şikayet edilen konunun işsizlik ve ekonomik çöküntü olduğunu söyledi. Mevcut yönetimin omurgasının yalandan oluştuğunu belirten Küçüksüslü, “Ekip arkadaşlarımızla babaların partisinde gerekeni göremedik o yüzden annemizin partisini geldik. İnanmışların partisine geldik. İyi Parti’ye inancımız tam. Gençlerle beraber İyi Parti’yi iktidara taşıyacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.