Gençleri sandığa davet etti

GÜNDEM 28.05.2023 - 12:31, Güncelleme: 28.05.2023 - 12:31
 

Gençleri sandığa davet etti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oyunu Sorgun Mahallesi’ndeki Öger İlkokulu 1433 nolu sandıkta kullandı.

haberimizvar.net- Oy kullanmaya eşi Hatice Sözen ve kızı İrem Sözen ile birlikte gelen Başkan Şükrü Sözen, vatandaşla sohbet etti. Sözen, “Değerli dostlarım oy kullanma hakkı, eşit yurttaşlık ve katılımcı demokrasinin olmazsa olmaz bir gereğidir. Biz de bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için bağlı bulunduğumuz sandığımıza giderek ailece demokratik hakkımız olan oylarımızı kullandık. Güzel ülkemizin güzel geleceği için son derece önemli olan bu seçimde tüm halkımızı ve özellikle ilk turda oy kullanamayan vatandaşlarımızı ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi. Başkan Şükrü Sözen, oy kullandığı Öger Okulu’nda sandıkları da ziyaret ederek, görevlilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oyunu Sorgun Mahallesi’ndeki Öger İlkokulu 1433 nolu sandıkta kullandı.

haberimizvar.net- Oy kullanmaya eşi Hatice Sözen ve kızı İrem Sözen ile birlikte gelen Başkan Şükrü Sözen, vatandaşla sohbet etti. Sözen, “Değerli dostlarım oy kullanma hakkı, eşit yurttaşlık ve katılımcı demokrasinin olmazsa olmaz bir gereğidir. Biz de bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için bağlı bulunduğumuz sandığımıza giderek ailece demokratik hakkımız olan oylarımızı kullandık. Güzel ülkemizin güzel geleceği için son derece önemli olan bu seçimde tüm halkımızı ve özellikle ilk turda oy kullanamayan vatandaşlarımızı ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi oylarını kullanmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Şükrü Sözen, oy kullandığı Öger Okulu’nda sandıkları da ziyaret ederek, görevlilere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.