Gençlik Kolları’nda Özkan Yılmaz dönemi

GÜNDEM 26.08.2020 - 17:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Gençlik Kolları’nda Özkan Yılmaz dönemi

Geçtiğimiz Pazar yapılan CHP Antalya İl Gençlik Kolları 16’ıncı Olağan Kongresi’nde başkanlık için yarıştığı Deniz Çapanoğlu’nu 60 oy farkla geçerek kazanan Özkan Yılmaz, bugün il binasında yapılan devir-teslim töreniyle görevi devraldı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nusret Bayar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Yılmaz, “Altı Oklu şanlı bayrağını iki dönemdir Antalya'mızda hakkıyla taşıyan Musa Gül Başkanıma emekleri için teşekkür ediyoruz. Devraldığımız bayrağı, iktidar yürüşümüzde, en ön safta hiç soluklanmadan, tüm kararlılığımızla  taşıyacağız. Yarınlarımız gençliğin emekleriyle, yükselecek Atatürk Türkiye'sine tanıklık edecek” dedi.   İLK ZİYARET BAYAR’A Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, ilk ziyaretini de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanı Nusret Bayar’a yaptı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada da, “Atamızın bize emaneti partimizi Antalya‘da 1. parti, Türkiye‘mizde İktidar yapmak için canla başla çalışacağız. Tarihsel ve güncel sorumluluğumuzun bilincinde, birilerinin değil gençliğin hür iradesi yarınlarımızda vücut bulacak. İktidar için geliyoruz” dedi.  
Geçtiğimiz Pazar yapılan CHP Antalya İl Gençlik Kolları 16’ıncı Olağan Kongresi’nde başkanlık için yarıştığı Deniz Çapanoğlu’nu 60 oy farkla geçerek kazanan Özkan Yılmaz, bugün il binasında yapılan devir-teslim töreniyle görevi devraldı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nusret Bayar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Yılmaz, “Altı Oklu şanlı bayrağını iki dönemdir Antalya'mızda hakkıyla taşıyan Musa Gül Başkanıma emekleri için teşekkür ediyoruz. Devraldığımız bayrağı, iktidar yürüşümüzde, en ön safta hiç soluklanmadan, tüm kararlılığımızla  taşıyacağız. Yarınlarımız gençliğin emekleriyle, yükselecek Atatürk Türkiye'sine tanıklık edecek” dedi.

 

İLK ZİYARET BAYAR’A

Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, ilk ziyaretini de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İl Başkanı Nusret Bayar’a yaptı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada da, “Atamızın bize emaneti partimizi Antalya‘da 1. parti, Türkiye‘mizde İktidar yapmak için canla başla çalışacağız. Tarihsel ve güncel sorumluluğumuzun bilincinde, birilerinin değil gençliğin hür iradesi yarınlarımızda vücut bulacak. İktidar için geliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.