Genel müdür yardımcısı görevden alındı

GÜNDEM 26.09.2019 - 13:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Genel müdür yardımcısı görevden alındı

Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antalya Ulaşım AŞ’de yeni dönemde genel müdür yardımcısı olarak atanan Hatice Çağar’ın iş akdi feshedildi. Genel Müdür Deniz Filiz, görevden alma gerekçesini ‘uyum sorunu’ olarak açıkladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi Antalya Ulaşım AŞ’nin Genel Müdür Yardımcısı Hatice Çağar’ın iş akdi feshedildi. Geçtiğimiz aylarda genel müdür yardımcılığına atanan Çağar’la yolların kısa sürede ayrılması konusunda açıklama yapan genel müdür ve yönetim kurulu başkanı Deniz Filiz, “Uyum sorunu yaşadık. Ekip olarak birlikte yürümemiz mümkün olmadı” dedi. OTOGARDA UZUN YILLAR GÖREV Antalya Otogarı’nın İdil Otomotiv’e ait İdil İdil firması tarafından işletildiği dönemde terminal yöneticiliği yapan Hatice Çağar, 2010 yılda işletme ihalesini Antalya Ulaşım AŞ’nin kazanması üzerine de görevine devam etmişti. Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasından sonra Antalya Ulaşım AŞ’de oluşturulan yeni yönetim tarafından genel müdür yardımcılığına getirilen Çağar ile yollar çok kısa sürede ayrılmış oldu.
Büyükşehir Belediyesi yan şirketi Antalya Ulaşım AŞ’de yeni dönemde genel müdür yardımcısı olarak atanan Hatice Çağar’ın iş akdi feshedildi. Genel Müdür Deniz Filiz, görevden alma gerekçesini ‘uyum sorunu’ olarak açıkladı

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi Antalya Ulaşım AŞ’nin Genel Müdür Yardımcısı Hatice Çağar’ın iş akdi feshedildi. Geçtiğimiz aylarda genel müdür yardımcılığına atanan Çağar’la yolların kısa sürede ayrılması konusunda açıklama yapan genel müdür ve yönetim kurulu başkanı Deniz Filiz, “Uyum sorunu yaşadık. Ekip olarak birlikte yürümemiz mümkün olmadı” dedi.

OTOGARDA UZUN YILLAR GÖREV

Antalya Otogarı’nın İdil Otomotiv’e ait İdil İdil firması tarafından işletildiği dönemde terminal yöneticiliği yapan Hatice Çağar, 2010 yılda işletme ihalesini Antalya Ulaşım AŞ’nin kazanması üzerine de görevine devam etmişti. Muhittin Böcek’in Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasından sonra Antalya Ulaşım AŞ’de oluşturulan yeni yönetim tarafından genel müdür yardımcılığına getirilen Çağar ile yollar çok kısa sürede ayrılmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.