Gerd Müller hayatını kaybetti

SPOR 15.08.2021 - 18:12, Güncelleme: 15.08.2021 - 18:12
 

Gerd Müller hayatını kaybetti

Eski Alman milli futbolcu, ‘bombacı’ lakaplı Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti.

haerimizvar.net-Dünya futbol tarihinin en büyük golcülerinden gösterilen Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti. Bayern Münih’ten yapılan açıklamada Müller’in sabaha karşı hayatını kaybettiği ifade edildi. Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, efsanenin kaybına dair, “Bugün, Bayern Münih ve tüm taraftarları için kara bir gün. Gerd Müller gelmiş geçmiş en büyük forvetti. Ayrıca iyi bir insandı. Eşi Uschi ve ailesiyle birlikte derin bir üzüntü içerisindeyiz. Gerd Müller olmasaydı, Bayern Münih bugün hepimizin sevdiği bir kulüp olmazdı” ifadelerini kullandı.  BAYERN’İN EFSANESİ  Bayern Münih CEO’su Oliver Kahn ise, “Bu haber hepimizi derinden etkiledi. Bayern tarihinin en büyük efsanelerinden biriydi. Başarıları sonsuza kadar tüm Alman futbolunun parçası olacak” açıklamasını yaptı. Bayern adına 607 maça çıkan Müller, bu karşılaşmalarda 566 kez fileleri havalandırmıştı. Milli formayla da 68 maçta 62 gole imza atan efsane, 1974’te Dünya Kupası’nı kaldıran kadronun en önemli üyelerinden biriydi.  PROFİL KARARTTILAR  Gerd Müller, 1970 yılında Ballon d’Or ödülünün sahibi olmuştu. Kariyerinde 17 kez gol krallığı yaşayan “Bombacı” lakaplı futbolcu, ülkesiyle bir de Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı Bayern Münih, efsanesi Müller’in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada logosunu kararttı. 
Eski Alman milli futbolcu, ‘bombacı’ lakaplı Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti.

haerimizvar.net-Dünya futbol tarihinin en büyük golcülerinden gösterilen Gerd Müller, 75 yaşında hayatını kaybetti. Bayern Münih’ten yapılan açıklamada Müller’in sabaha karşı hayatını kaybettiği ifade edildi. Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer, efsanenin kaybına dair, “Bugün, Bayern Münih ve tüm taraftarları için kara bir gün. Gerd Müller gelmiş geçmiş en büyük forvetti. Ayrıca iyi bir insandı. Eşi Uschi ve ailesiyle birlikte derin bir üzüntü içerisindeyiz. Gerd Müller olmasaydı, Bayern Münih bugün hepimizin sevdiği bir kulüp olmazdı” ifadelerini kullandı.

 BAYERN’İN EFSANESİ

 Bayern Münih CEO’su Oliver Kahn ise, “Bu haber hepimizi derinden etkiledi. Bayern tarihinin en büyük efsanelerinden biriydi. Başarıları sonsuza kadar tüm Alman futbolunun parçası olacak” açıklamasını yaptı. Bayern adına 607 maça çıkan Müller, bu karşılaşmalarda 566 kez fileleri havalandırmıştı. Milli formayla da 68 maçta 62 gole imza atan efsane, 1974’te Dünya Kupası’nı kaldıran kadronun en önemli üyelerinden biriydi.

 PROFİL KARARTTILAR

 Gerd Müller, 1970 yılında Ballon d’Or ödülünün sahibi olmuştu. Kariyerinde 17 kez gol krallığı yaşayan “Bombacı” lakaplı futbolcu, ülkesiyle bir de Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı Bayern Münih, efsanesi Müller’in hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada logosunu kararttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.