Gerektiği şekilde tam dövemedim

YAŞAM 24.07.2021 - 19:52, Güncelleme: 24.07.2021 - 19:52
 

Gerektiği şekilde tam dövemedim

67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 45 gün cezaevinde kalan ve mahkemede ‘pişman’ olduğunu söyleyen Halil Sezai, son konserinde “Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” diye konuştu.

  HABERİMİZVAR – 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan, “Pişmanım” diye ifade veren ve 45 gün cezaevinde kalan Halil Sezai Paracıkoğlu, sahne aldığı konserde bu olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Konsere gelen dinleyiciler müzisyenin sözlerinin ardından gülerek Halil Sezai’yi alkışladı.   BİR DAHAKİ SEFERE İNŞALLAH   Gazete Magazin’in haberine göre, Sezai konserde yaptığı konuşmada, “Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah. Öyle gerçekten, duygum bu, yalan söylemiyorum” dedi. Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği iddiasıyla yargılanan Halil Sezai, 43 gün süren tutukluluk sürecinin ardından ekim ayında görülen ilk duruşmada 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmış ve kararla birlikte tahliye edilmişti. 
67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 45 gün cezaevinde kalan ve mahkemede ‘pişman’ olduğunu söyleyen Halil Sezai, son konserinde “Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere inşallah” diye konuştu.

 

HABERİMİZVAR – 67 yaşındaki komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan, “Pişmanım” diye ifade veren ve 45 gün cezaevinde kalan Halil Sezai Paracıkoğlu, sahne aldığı konserde bu olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Konsere gelen dinleyiciler müzisyenin sözlerinin ardından gülerek Halil Sezai’yi alkışladı.

 

BİR DAHAKİ SEFERE İNŞALLAH

 

Gazete Magazin’in haberine göre, Sezai konserde yaptığı konuşmada, “Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere inşallah. Öyle gerçekten, duygum bu, yalan söylemiyorum” dedi. Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği iddiasıyla yargılanan Halil Sezai, 43 gün süren tutukluluk sürecinin ardından ekim ayında görülen ilk duruşmada 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmış ve kararla birlikte tahliye edilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.