Geriye bu fotoğraf kaldı
Tatil için geldikleri Antalya'nın Alanya ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Ukraynalı dünür 66 yaşındaki Valentyna Bondar ve 54 yaşındaki Olha Shapoval'da geriye Türkiye'ye gelirken uçakta çekindikleri fotoğraf kaldı.
haberimizvar.net- 25 Eylül gece saatlerinde Alanya'nın Mahmutlar Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında C.Ç. (20) yönetimindeki 07 BAF 298 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ukrayna uyruklu Valentyna Bondar (66) ve Olha Shapoval'a (54) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan 2 kadın ağır yaralanırken kaldırıldıkları Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'noe doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Valentyna Bondar ve Olha Shapoval'ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü C.Ç., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELMİŞLER
Ukrayna vatandaşı olan ve ülkelerindeki savaş nedeniyle Almanya'da yaşamlarını sürdüren Valentyna Bondar ve Olha Shapoval'ün tatil için Antalya'la geldikleri öğrenildi. 2 kadından geriye uçakta çekindikleri fotoğraf karesi kaldı. Yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can veren 2 kadının cenazeleri bugün oğlu Vitalii Bondar tarafından teslim alındı. Kazada hayatını kaybeden Olha Shapoval'ün kızının Valentyna Bondar'ın oğlu Vıtalii Bondar ile evli olduğu öğrenildi. İki kadının cenazeleri toprağa verilmek üzere Kurşunlu Mezarlığı'na götürüldü. Öte yandan Valentyna Bondar'ın oğlu Vıtalii Bondar annesi ve kayınvalidesinin hayatını kaybettiği kazaya neden olan araç sürücüsünün en ağır şekilde cezalandırılması istediğini söyledi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
İşte! Antalya fuhuş operasyonunda gözaltına alınanların tam listesi







