Geyikçi'den Böcek'e kutlama mesajı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.04.2024 - 15:23, Güncelleme: 01.04.2024 - 15:23
 

Geyikçi'den Böcek'e kutlama mesajı

Yerel seçimlerde yeniden Finike Belediye Başkanı seçilen Mustafa Geyikçi, tekrar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek için tebrik mesajı yayımladı.

haberimizvar.net- Mesajında geçen 5 yılda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte hem Finike'ye hem Antalya'ya çok önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Finike'de 5 yıl boyunca yaptığımız hizmetlerin karşılığını bularak sandığa yansıması bizlere büyük bir gurur ve mutluluk vermiştir. Bu süreçte Muhittin Böcek başkanımız da Finike'mize her zaman destek vermiş, her projemizde bizlerin yanında olmuştur." "Kangren haline gelen altyapımız, Finike Cumhuriyet Meydanımız, kırsal mahallelerimizden, ilçe merkezimize kadar asfaltlanan yollarımız gibi daha pek çok çalışmamızı birlikte gerçekleştirdik. Finike'de olduğu gibi Antalya'mızın diğer 18 ilçesine de aynı yaklaşımı gösteren Muhittin Böcek başkanımıza tüm ilçelerimizden de bu hizmetlerin karşılığı verilmiştir" dedi. 'GÖREVİMİZ ANTALYA' Geçmiş 5 yılda yapılan bu olumlu çalışmalar sayesinde CHP'nin Antalya genelinde 16 belediye kazandığını söyleyen Mustafa Geyikçi, “Alanya'dan Kaş'a kadar büyük bir başarı yakalamış bulunuyoruz. Bu başarı başta Muhittin Böcek başkanımız olmak üzere seçimlerde gece gündüz demeden çalışan tüm yol arkadaşlarımıza aittir. Şimdi Antalya'da 19 ilçe belediyesi olarak görevimiz birlik içerisinde kentimizi her alanda yukarı taşımaktır. Alanya, Akseki, Aksu,Demre, Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik'te kazanan tüm başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra görevimiz hep birlikte Antalya olacaktır" şeklinde konuştu.
Yerel seçimlerde yeniden Finike Belediye Başkanı seçilen Mustafa Geyikçi, tekrar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek için tebrik mesajı yayımladı.

haberimizvar.net- Mesajında geçen 5 yılda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte hem Finike'ye hem Antalya'ya çok önemli hizmetler yaptıklarını ifade eden Başkan Geyikçi, “Finike'de 5 yıl boyunca yaptığımız hizmetlerin karşılığını bularak sandığa yansıması bizlere büyük bir gurur ve mutluluk vermiştir. Bu süreçte Muhittin Böcek başkanımız da Finike'mize her zaman destek vermiş, her projemizde bizlerin yanında olmuştur."

"Kangren haline gelen altyapımız, Finike Cumhuriyet Meydanımız, kırsal mahallelerimizden, ilçe merkezimize kadar asfaltlanan yollarımız gibi daha pek çok çalışmamızı birlikte gerçekleştirdik. Finike'de olduğu gibi Antalya'mızın diğer 18 ilçesine de aynı yaklaşımı gösteren Muhittin Böcek başkanımıza tüm ilçelerimizden de bu hizmetlerin karşılığı verilmiştir" dedi.

'GÖREVİMİZ ANTALYA'

Geçmiş 5 yılda yapılan bu olumlu çalışmalar sayesinde CHP'nin Antalya genelinde 16 belediye kazandığını söyleyen Mustafa Geyikçi, “Alanya'dan Kaş'a kadar büyük bir başarı yakalamış bulunuyoruz. Bu başarı başta Muhittin Böcek başkanımız olmak üzere seçimlerde gece gündüz demeden çalışan tüm yol arkadaşlarımıza aittir. Şimdi Antalya'da 19 ilçe belediyesi olarak görevimiz birlik içerisinde kentimizi her alanda yukarı taşımaktır. Alanya, Akseki, Aksu,Demre, Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik'te kazanan tüm başkanlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonra görevimiz hep birlikte Antalya olacaktır" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.