'Girişimcilik Zirvesi' Antalya'da

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.10.2023 - 11:20, Güncelleme: 30.10.2023 - 11:34
 

'Girişimcilik Zirvesi' Antalya'da

Antalya, "Girişimcilik Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. 1 Kasım Çarşamba günü Akra Barut Otel'de gerçekleştirilecek '100'üncü Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi'nde girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcileri deneyimlerini aktaracak, etkinlik kapsamında alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

haberimizvar.net-Habitat Derneği'nin idari yönetiminde 2020 yılında Türkiye'deki girişimcilik ekosistemi ile global girişimcilik ekosistemleri arasında bir köprü oluşturmak amacıyla kurulan GEN Türkiye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ev sahipliğinde girişimcilik ekosistemini Cumhuriyetimizin 100. Yıl teması ile Antalya'da bir araya getiriyor. Girişimcilik ekosisteminin önemli aktörlerini konuşmacı ve mentor olarak bir araya getirecek olan '100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi' 1 Kasım 2023 Çarşamba günü Akra Hotel'de gerçekleşecek.  Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacak.  Programın saat 13.30'daki açılışında ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Valisi Hulusi Şahin konuşacak. Açılış konuşmalarının ardından Insider CEO ve Kurucu Ortağı Hande Çilingir, 'Türkiye'den Dünyaya Bedel Teknoloji Girişimi Çıkarmak', GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ve TAV Yönetim Kurulu Başkanı Sani Şener de 'Nesiller Arası Girişimcilikte Dönüşüm' başlıklı sunum yapacak.  GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz ile BigChefs Kurucu Ortağı     Gamze Cizreli'nin 'Kadın Girişimcilerle Değişen Dünya' başlıklı konuşmalarının ardından 'Ekosistemi Güçlendiren Aktörler Paneli' düzenlenecek. GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göktekin Dinçerler'in moderatörlüğünde yapılacak panelde, konuşmacı olarak Google Türkiye Müdürü Mehmet Keteloğlu, Meta, Türkiye ve Azerbaycan Kamu Politikaları Başkanı Sezen Yeşilş, Tiktak Kurucusu Ersan Öztürk, Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar ile Yemeksepeti CEO'su Mert Baki yer alacak. Program saat 17.30'da sona erecek.
Antalya, "Girişimcilik Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. 1 Kasım Çarşamba günü Akra Barut Otel'de gerçekleştirilecek '100'üncü Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi'nde girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcileri deneyimlerini aktaracak, etkinlik kapsamında alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

haberimizvar.net-Habitat Derneği'nin idari yönetiminde 2020 yılında Türkiye'deki girişimcilik ekosistemi ile global girişimcilik ekosistemleri arasında bir köprü oluşturmak amacıyla kurulan GEN Türkiye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ev sahipliğinde girişimcilik ekosistemini Cumhuriyetimizin 100. Yıl teması ile Antalya'da bir araya getiriyor.

Girişimcilik ekosisteminin önemli aktörlerini konuşmacı ve mentor olarak bir araya getirecek olan '100. Yıl G3 Girişimcilik Zirvesi' 1 Kasım 2023 Çarşamba günü Akra Hotel'de gerçekleşecek. 

Girişimcilik, sivil toplum ve dijital dönüşüm dünyasının önde gelen temsilcilerinin deneyimlerini aktaracağı etkinlik kapsamında, alanında uzman girişimciler tecrübelerini katılımcılar ile paylaşacak; girişimcilik politikaları, girişimcilik ekosisteminin hızlandırıcı ve destekleyici aktörleri mercek altına alınacak. 

Programın saat 13.30'daki açılışında ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Valisi Hulusi Şahin konuşacak.

Açılış konuşmalarının ardından Insider CEO ve Kurucu Ortağı Hande Çilingir, 'Türkiye'den Dünyaya Bedel Teknoloji Girişimi Çıkarmak', GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Aydın ve TAV Yönetim Kurulu Başkanı Sani Şener de 'Nesiller Arası Girişimcilikte Dönüşüm' başlıklı sunum yapacak. 

GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz ile BigChefs Kurucu Ortağı     Gamze Cizreli'nin 'Kadın Girişimcilerle Değişen Dünya' başlıklı konuşmalarının ardından 'Ekosistemi Güçlendiren Aktörler Paneli' düzenlenecek. GEN Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göktekin Dinçerler'in moderatörlüğünde yapılacak panelde, konuşmacı olarak Google Türkiye Müdürü Mehmet Keteloğlu, Meta, Türkiye ve Azerbaycan Kamu Politikaları Başkanı Sezen Yeşilş, Tiktak Kurucusu Ersan Öztürk, Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar ile Yemeksepeti CEO'su Mert Baki yer alacak.

Program saat 17.30'da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.