Git gel Serik 6 saat

SİYASET 12.10.2023 - 13:34, Güncelleme: 12.10.2023 - 13:34
 

Git gel Serik 6 saat

Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan'ın CHP ve İYİ Parti arasındaki mekik dokuyan siyasi transfer macerası baş döndüren cinsten. CHP'de siyasete atılan Karacan, CHP'den istifa ederek, İYİ Parti'ye geçip son seçimde Serik Belediye Meclisi Üyesi seçilmişti. Karacan, İYİ Parti'den de istifa ederek, siyasete başladığı CHP'ye bir kez daha dönüp, çok sık parti değiştiren siyasetçileri gölgede bırakacak transferlere imza attı.

haberimizvar.net- Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan'ın CHP ile İYİ Parti arasında mekik dokuyup, defalarca iki parti arasına gidip gelmesi, son olarak Belediye Meclisi Üyesi seçildiği İYİ Parti'den istifa edip, siyasete atıldığı CHP'ye yeniden dönmesi çok sık parti değiştiren siyasetçileri de gölgede bırakan transferler macerasının kahramanı olmasına yol açtı. Karacan, İYİ Parti'den istifa ederek,. CHP'ye yeniden döndüğünü sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. İYİ Parti Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan, partisinden istifa ederek siyasete başladığı CHP'ye yeniden döndüğünü sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. İki parti arasında defalarca gidip gelen Karacan, baş döndüren siyasi transferleri nedeniyle çok sık parti değiştiren siyasetçileri de gölge bıraktı. Mehmet Ali Karacan, so son seçimde Serik Belediye Meclisi Üyesi seçildiği İYİ Parti'den istifa ederek siyasete başladığı CHP'yle döndüğünü duyurduğu paylaşımında, "Bilindiği üzere 1 Mart 2021 tarihinde siyasete başladığım Cumhuriyet Halk Partisi'nden bazı sebepler dolaysıyla ayrılıp 2021 Nisan ayında ittifak ortağımız İYİ Parti'ye katılmıştım. Yıllar boyunca CHP'de görev yapmış biri olarak parti değiştirmek kolay olmadı, fakat İYİ Parti'nin ittifak ortağı olması benim için önemli bir etkendi ve ilkelerime uygun olarak İYİ Parti'ye katıldım. Bu ülkenin cumhuriyetçi, laik ve vatansever insanları için ittifak son şanstı" dedi. İYİ PARTİ DE  GÜZEL GÜNLERİM OLDU 'İyi Partide güzel günlerim oldu' diyen Karacan, "Tüm bilgi ve birikimimi, tecrübemi ve enerjimi Serik için harcadım. Daha önce de belirttiğim gibi, tüm siyasi hayatını CHP'de geçirmiş, yerelde ve genelde sürekli partisinin aldığı kararların arkasında durmuş bir insan olarak, ittifak ruhuna aykırı davranmamak için İYİ Parti'ye geçtim. Ne var ki İYİ Parti'de geçtiğim dönemdeki şartlar ortadan kalkmış ve İYİ Parti ittifaktan ayrılma kararı vermiştir. İttifak ayrılmak şahsi düşünceme göre sadece Cumhur İttifakı'na yarayacaktır. Bu oluşumun içinde olmak istemediğim için İYİ Parti'den ayrılmış bulunuyorum. CHP İlçe Başkanımız Şeref Çimen ve İl Başkanımız Nail Kamacı'nın daveti üzerine siyasi hayatıma Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam edeceğim. İYİ Parti ile hiç bir şahsi problemim yoktur. CHP çatısı altında AKP iktidarının yolsuzluklarına, haksızlıklarına karşı mücadeleye devam edeceğim" dedi.
Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan'ın CHP ve İYİ Parti arasındaki mekik dokuyan siyasi transfer macerası baş döndüren cinsten. CHP'de siyasete atılan Karacan, CHP'den istifa ederek, İYİ Parti'ye geçip son seçimde Serik Belediye Meclisi Üyesi seçilmişti. Karacan, İYİ Parti'den de istifa ederek, siyasete başladığı CHP'ye bir kez daha dönüp, çok sık parti değiştiren siyasetçileri gölgede bırakacak transferlere imza attı.

haberimizvar.net- Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan'ın CHP ile İYİ Parti arasında mekik dokuyup, defalarca iki parti arasına gidip gelmesi, son olarak Belediye Meclisi Üyesi seçildiği İYİ Parti'den istifa edip, siyasete atıldığı CHP'ye yeniden dönmesi çok sık parti değiştiren siyasetçileri de gölgede bırakan transferler macerasının kahramanı olmasına yol açtı. Karacan, İYİ Parti'den istifa ederek,. CHP'ye yeniden döndüğünü sosyal medya paylaşımı ile duyurdu.

İYİ Parti Serik Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Ali Karacan, partisinden istifa ederek siyasete başladığı CHP'ye yeniden döndüğünü sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. İki parti arasında defalarca gidip gelen Karacan, baş döndüren siyasi transferleri nedeniyle çok sık parti değiştiren siyasetçileri de gölge bıraktı. Mehmet Ali Karacan, so son seçimde Serik Belediye Meclisi Üyesi seçildiği İYİ Parti'den istifa ederek siyasete başladığı CHP'yle döndüğünü duyurduğu paylaşımında, "Bilindiği üzere 1 Mart 2021 tarihinde siyasete başladığım Cumhuriyet Halk Partisi'nden bazı sebepler dolaysıyla ayrılıp 2021 Nisan ayında ittifak ortağımız İYİ Parti'ye katılmıştım. Yıllar boyunca CHP'de görev yapmış biri olarak parti değiştirmek kolay olmadı, fakat İYİ Parti'nin ittifak ortağı olması benim için önemli bir etkendi ve ilkelerime uygun olarak İYİ Parti'ye katıldım. Bu ülkenin cumhuriyetçi, laik ve vatansever insanları için ittifak son şanstı" dedi.

İYİ PARTİ DE  GÜZEL GÜNLERİM OLDU

'İyi Partide güzel günlerim oldu' diyen Karacan, "Tüm bilgi ve birikimimi, tecrübemi ve enerjimi Serik için harcadım. Daha önce de belirttiğim gibi, tüm siyasi hayatını CHP'de geçirmiş, yerelde ve genelde sürekli partisinin aldığı kararların arkasında durmuş bir insan olarak, ittifak ruhuna aykırı davranmamak için İYİ Parti'ye geçtim. Ne var ki İYİ Parti'de geçtiğim dönemdeki şartlar ortadan kalkmış ve İYİ Parti ittifaktan ayrılma kararı vermiştir. İttifak ayrılmak şahsi düşünceme göre sadece Cumhur İttifakı'na yarayacaktır. Bu oluşumun içinde olmak istemediğim için İYİ Parti'den ayrılmış bulunuyorum. CHP İlçe Başkanımız Şeref Çimen ve İl Başkanımız Nail Kamacı'nın daveti üzerine siyasi hayatıma Atatürk'ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nde devam edeceğim. İYİ Parti ile hiç bir şahsi problemim yoktur. CHP çatısı altında AKP iktidarının yolsuzluklarına, haksızlıklarına karşı mücadeleye devam edeceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.