Gizli kahramanlar

GÜNDEM 07.08.2021 - 11:15, Güncelleme: 07.08.2021 - 11:15
 

Gizli kahramanlar

Manavgat yangını kontrol altına alınırken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in A takımı hep sahadaydı

haberimizvar.net- Manavgat yangını 10. gününde kontrol altına alındı. Genci yaşlısı herkes yangını seferber oldu. Bir de yangının görünmeyen kahramanları vardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yangının başladığı gün Manavgat’ta Afet Koordinasyon Merkezi açtı. 10 gün boyunca tüm çalışmalar bu merkezden yürütüldü. Başkan Muhittin Böcek’in yakın çalışma arkadaşları  Genel sekreter yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Gençlik ve Spor Daire başkanı Türker Özay yangın boyunca sahada çalıştı. Yardımın gerekli olduğu her noktaya koşana Arslan ve Özay, yangının kontrol altına alınmasıyla diğer personel gibi rahat bir nefes aldı. 
Manavgat yangını kontrol altına alınırken Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in A takımı hep sahadaydı

haberimizvar.net-  Manavgat yangını 10. gününde kontrol altına alındı. Genci yaşlısı herkes yangını seferber oldu. Bir de yangının görünmeyen kahramanları vardı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yangının başladığı gün Manavgat’ta Afet Koordinasyon Merkezi açtı. 10 gün boyunca tüm çalışmalar bu merkezden yürütüldü. Başkan Muhittin Böcek’in yakın çalışma arkadaşları 

Genel sekreter yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Gençlik ve Spor Daire başkanı Türker Özay yangın boyunca sahada çalıştı. Yardımın gerekli olduğu her noktaya koşana Arslan ve Özay, yangının kontrol altına alınmasıyla diğer personel gibi rahat bir nefes aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.