Gloria Hotel'e 6 ödül

TURİZM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.03.2024 - 13:11, Güncelleme: 08.03.2024 - 13:11
 

Gloria Hotel'e 6 ödül

Gloria Hotels & Resorts, Rusya’nın en prestijli tur operatörlerinden biri olan Coral Travel Starway World Best Hotels Ödül Töreni'nde dört farklı kategoride altı ödül kazandı.

haberimizvar.net- Gloria Hotels & Resorts, sektördeki en prestijli ödüllerden biri olan Coral Travel Starway World Best Hotels ödüllerinde büyük bir başarı elde etti. Misafir memnuniyeti ve çevre dostu gibi uygulamalara verilen önemi öne çıkaran ödül töreninde, Gloria Hotels & Resorts 4 ödüle layık görüldü. Gloria Hotels & Resorts; 6 bin 200 otel arasında 10 konu 25 soru üzerinden yapılan misafir anketinde Çevre Dostu Otel kategorisinde Türkiye’nin en geniş ve en yeşil otel arazisine sahip otel seçildi. Çocuk Dostu Otel kategorisinde ilk 10’da, Çevre Dostu Otel kategorisinde Top 10’da, ilk 100 otel sıralamasında ilk 50 otel listesine girdi. Gloria Serenity Resort ise 8'inci srada yer aldı.
Gloria Hotels & Resorts, Rusya’nın en prestijli tur operatörlerinden biri olan Coral Travel Starway World Best Hotels Ödül Töreni'nde dört farklı kategoride altı ödül kazandı.

haberimizvar.net-  Gloria Hotels & Resorts, sektördeki en prestijli ödüllerden biri olan Coral Travel Starway World Best Hotels ödüllerinde büyük bir başarı elde etti. Misafir memnuniyeti ve çevre dostu gibi uygulamalara verilen önemi öne çıkaran ödül töreninde, Gloria Hotels & Resorts 4 ödüle layık görüldü. Gloria Hotels & Resorts; 6 bin 200 otel arasında 10 konu 25 soru üzerinden yapılan misafir anketinde Çevre Dostu Otel kategorisinde Türkiye’nin en geniş ve en yeşil otel arazisine sahip otel seçildi. Çocuk Dostu Otel kategorisinde ilk 10’da, Çevre Dostu Otel kategorisinde Top 10’da, ilk 100 otel sıralamasında ilk 50 otel listesine girdi. Gloria Serenity Resort ise 8'inci srada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.