Golf Milli Takımı kampı sona erdi

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.04.2024 - 12:33, Güncelleme: 13.04.2024 - 12:33
 

Golf Milli Takımı kampı sona erdi

Türkiye Golf Federasyonu'nun (TGF) Antalya'da yaklaşık 1 hafta süren Golf Milli Takım Aday Kampı, tamamlandı.

haberimizvar.net- Antalya Belek'teki Antalya Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen kampa; kadınlarda 12, erkeklerde 15 olmak üzere 27 sporcu katıldı. TGF Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Keith Coveney ile TGF Golf Milli Takımı Baş Antrenör Yardımcısı Çağatay Ural önderliğinde gerçekleşen kampta, sporcular putting green, short game oyunları, saha oyun stratejileri, teknik antrenmanlar, koşu ve fitness gibi programları çalıştı. Kampa katılan sporcular, 2024 sezonu içerisindeki başarıları göz önünde bulundurularak yurt dışında ülkeyi temsil edecek. Kampta sporcular 2024 yılı içerisinde EGA ve R&A'in erkekler, kadınlar ve gençler kategorilerinde organize ettiği bireysel ve takım şampiyonalarına hazırlık yaptı.
Türkiye Golf Federasyonu'nun (TGF) Antalya'da yaklaşık 1 hafta süren Golf Milli Takım Aday Kampı, tamamlandı.

haberimizvar.net- Antalya Belek'teki Antalya Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen kampa; kadınlarda 12, erkeklerde 15 olmak üzere 27 sporcu katıldı. TGF Golf Milli Takımı Baş Antrenörü Keith Coveney ile TGF Golf Milli Takımı Baş Antrenör Yardımcısı Çağatay Ural önderliğinde gerçekleşen kampta, sporcular putting green, short game oyunları, saha oyun stratejileri, teknik antrenmanlar, koşu ve fitness gibi programları çalıştı.

Kampa katılan sporcular, 2024 sezonu içerisindeki başarıları göz önünde bulundurularak yurt dışında ülkeyi temsil edecek. Kampta sporcular 2024 yılı içerisinde EGA ve R&A'in erkekler, kadınlar ve gençler kategorilerinde organize ettiği bireysel ve takım şampiyonalarına hazırlık yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.