Gördüğümüz tablo çok vahim

YEREL 03.08.2021 - 12:45, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:45
 

Gördüğümüz tablo çok vahim

Manavgat’ta yangın bölgesini ziyaret eden Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Gördüğümüz tablo vahimdir. Türkiye’nin elde ettiği tecrübeyi bu tür krizlerde göstermek için bütün kurumların çabalaması lazım” dedi.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Davutoğlu, Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra gazetecilerle buluşan Davutoğlu, “Gördüğümüz tablo vahimdir” dedi. BÜTÜN KURUMLAR ÇABA GÖSTERMELİ Yangının birçok bölgede etkili olduğu belirten Davutoğlu, şunları kaydetti: “Gün, birlik ve beraberlik günüdür, hep beraber bu zorlukları aşacağız. Aşmamız için iyi bir koordinasyon ve bütün birimlerimizin, merkezi ve yerel yönetimlerimizin hep beraber omuz omuza çaba göstermesi gereken bir dönemdeyiz. Bütün bu afetlerde belki de en önemli hususlardan biri psikolojik unsurdur. Bazı bölgelerimizde sel, bazı bölgelerimizde yangın afetiyle karşı karışa kaldık. Her an deprem felaketiyle de karşı karşıya kalabiliriz. Türkiye’nin elde ettiği tecrübeyi bu tür krizlerde göstermek için bütün kurumların çaba göstermesi lazım”. ‘MUCİZE’YLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI Yangında doğduğu için ‘Mucize’ adı verilen oğlağı da ziyarete giden Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu kadim topraklarda ne acılar, ne sevinçler yaşadık. Elbet atlatacağız bu günleri de. Kucağımdaki oğlağın adı Mucize. Anası onu doğurur doğurmaz yangında can vermiş. Ve bir başka mucizenin adı; yangını kınalı elleriyle söndürmeye çalışan yiğit Toros Yörük Kadınları” ifadelerini kullandı. 
Manavgat’ta yangın bölgesini ziyaret eden Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Gördüğümüz tablo vahimdir. Türkiye’nin elde ettiği tecrübeyi bu tür krizlerde göstermek için bütün kurumların çabalaması lazım” dedi.

haberimizvar.net-  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınları nedeniyle zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. Davutoğlu, Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra gazetecilerle buluşan Davutoğlu, “Gördüğümüz tablo vahimdir” dedi.

BÜTÜN KURUMLAR ÇABA GÖSTERMELİ

Yangının birçok bölgede etkili olduğu belirten Davutoğlu, şunları kaydetti: “Gün, birlik ve beraberlik günüdür, hep beraber bu zorlukları aşacağız. Aşmamız için iyi bir koordinasyon ve bütün birimlerimizin, merkezi ve yerel yönetimlerimizin hep beraber omuz omuza çaba göstermesi gereken bir dönemdeyiz. Bütün bu afetlerde belki de en önemli hususlardan biri psikolojik unsurdur. Bazı bölgelerimizde sel, bazı bölgelerimizde yangın afetiyle karşı karışa kaldık. Her an deprem felaketiyle de karşı karşıya kalabiliriz. Türkiye’nin elde ettiği tecrübeyi bu tür krizlerde göstermek için bütün kurumların çaba göstermesi lazım”.

‘MUCİZE’YLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Yangında doğduğu için ‘Mucize’ adı verilen oğlağı da ziyarete giden Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bu kadim topraklarda ne acılar, ne sevinçler yaşadık. Elbet atlatacağız bu günleri de. Kucağımdaki oğlağın adı Mucize. Anası onu doğurur doğurmaz yangında can vermiş. Ve bir başka mucizenin adı; yangını kınalı elleriyle söndürmeye çalışan yiğit Toros Yörük Kadınları” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.