Görev dağılımı yapıldı

SİYASET 19.02.2020 - 16:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Görev dağılımı yapıldı

Yeni seçilen CHP Antalya yönetiminde Nuri Cengiz il sekreteri, Orkun Murat Muratlı il eğitim sekreteri, Lokman Uysal sayman ve Gülçin Tüzel il bilişim sorumlusu oldu. Yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları belirlendi.

haberimizvar.net-Antalya’da 9 Şubat’ta yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı. Nusret Bayar’ın il başkanı olduğu yeni yönetimde yürütme kurulu Nuri Cengiz, Orkun Murat Muratlı, Lokman Uysal ve Gülçin Tüzel’den oluştu. Nuri Cengiz il sekreterliğine getirilirken, Orkun Murat Muratlı il eğitim sekreterliğini, Lokman Uysal saymanlığı ve Gülçin Tüzel de il bilişim sorumluluğunu üstlendi. İLÇELERDEN SORUMLU YÖNETİCİLER Yürütme kurulu haricindeki görev dağılımında ise Ali Murat Özel örgüt hukukundan sorumlu başkan yardımcısı; İbrahim Utku Nar ideoloji, politikalar, strateji, propaganda ve çalışma gruplarından sorumlu başkan yardımcısı; Anıl Taş sosyal medyadan ve basından sorumlu başkan yardımcısı; Buğra Özçelik de Büyükşehir Belediyesi’nden sorumlu başkan yardımcısı oldu. Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılıkları da şu şekilde dağıtıldı: Mehmet Can Karagöz (Gazipaşa, Alanya ve Gündoğmuş), Naci Doğan (Manavgat, İbradı, Akseki, Serik), Abdullah Durmaz (Korkuteli, Döşemealtı, Kepez), Özcan Yılmaz (Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer, Aksu) ve Halil İbrahim İğli (Elmalı, Kaş, Demre, Finike, Kumluca)… CHP’Lİ BELEDİYELERE İL YÖNETİCİSİ İğli aynı zamanda Elmalı ve Finike belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığını da üstlendi. Nuran Yılmaz Muratpaşa, Konyaaltı ve Döşemealtı belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığına getirilirken, Manavgat, Gazipaşa ve İbradı belediyelerini de Mehmet Günal aldı. Belgizar Burcu emek örgütleri ve sendikalardan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Ali Müncester gençlik ve spordan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bahattin Yıldırım Veltan protokol ve organizasyonlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bülent Ataş ise demokratik kitle örgütlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu. YÖNETİCİLERE SORUMLULUK ALANI İbrahim Güney turizm politikalarından sorumlu olurken, Bülent Baylı tarım ve kırsal politikalar, Zeki Doğan ulaşım, sanayi ve esnaf politikaları, Recep Kaçar eylem ve etkinlikleri, Hatice Ayhan Sağ yaşlı, kadın ve çocukları, Füsun Çevik Karaman meslek odaları ve kente karşı işlenen suçları, Nalan Güzel Yıldırım eğitim ve sağlığı, Ali İncesu seçim işleri ve seçim hukukunu, Gülser Avar kültür ve sanat sorumluluğu üstlendi. Erdal Ramazan Altaca arşiv ve raporlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Erkan Tosun doğa ve çevreden sorumlu yönetim kurulu üyesi, Gökhan Gökcen ise muhtarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi yapıldı. Önder Top’a ise henüz bir görev verilmedi.  
Yeni seçilen CHP Antalya yönetiminde Nuri Cengiz il sekreteri, Orkun Murat Muratlı il eğitim sekreteri, Lokman Uysal sayman ve Gülçin Tüzel il bilişim sorumlusu oldu. Yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları belirlendi.

haberimizvar.net-Antalya’da 9 Şubat’ta yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı. Nusret Bayar’ın il başkanı olduğu yeni yönetimde yürütme kurulu Nuri Cengiz, Orkun Murat Muratlı, Lokman Uysal ve Gülçin Tüzel’den oluştu. Nuri Cengiz il sekreterliğine getirilirken, Orkun Murat Muratlı il eğitim sekreterliğini, Lokman Uysal saymanlığı ve Gülçin Tüzel de il bilişim sorumluluğunu üstlendi.

İLÇELERDEN SORUMLU YÖNETİCİLER

Yürütme kurulu haricindeki görev dağılımında ise Ali Murat Özel örgüt hukukundan sorumlu başkan yardımcısı; İbrahim Utku Nar ideoloji, politikalar, strateji, propaganda ve çalışma gruplarından sorumlu başkan yardımcısı; Anıl Taş sosyal medyadan ve basından sorumlu başkan yardımcısı; Buğra Özçelik de Büyükşehir Belediyesi’nden sorumlu başkan yardımcısı oldu. Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılıkları da şu şekilde dağıtıldı: Mehmet Can Karagöz (Gazipaşa, Alanya ve Gündoğmuş), Naci Doğan (Manavgat, İbradı, Akseki, Serik), Abdullah Durmaz (Korkuteli, Döşemealtı, Kepez), Özcan Yılmaz (Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer, Aksu) ve Halil İbrahim İğli (Elmalı, Kaş, Demre, Finike, Kumluca)…

CHP’Lİ BELEDİYELERE İL YÖNETİCİSİ

İğli aynı zamanda Elmalı ve Finike belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığını da üstlendi. Nuran Yılmaz Muratpaşa, Konyaaltı ve Döşemealtı belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığına getirilirken, Manavgat, Gazipaşa ve İbradı belediyelerini de Mehmet Günal aldı. Belgizar Burcu emek örgütleri ve sendikalardan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Ali Müncester gençlik ve spordan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bahattin Yıldırım Veltan protokol ve organizasyonlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bülent Ataş ise demokratik kitle örgütlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

YÖNETİCİLERE SORUMLULUK ALANI

İbrahim Güney turizm politikalarından sorumlu olurken, Bülent Baylı tarım ve kırsal politikalar, Zeki Doğan ulaşım, sanayi ve esnaf politikaları, Recep Kaçar eylem ve etkinlikleri, Hatice Ayhan Sağ yaşlı, kadın ve çocukları, Füsun Çevik Karaman meslek odaları ve kente karşı işlenen suçları, Nalan Güzel Yıldırım eğitim ve sağlığı, Ali İncesu seçim işleri ve seçim hukukunu, Gülser Avar kültür ve sanat sorumluluğu üstlendi. Erdal Ramazan Altaca arşiv ve raporlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Erkan Tosun doğa ve çevreden sorumlu yönetim kurulu üyesi, Gökhan Gökcen ise muhtarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi yapıldı. Önder Top’a ise henüz bir görev verilmedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.