Görevden mi alındı?

SİYASET 06.05.2023 - 19:17, Güncelleme: 06.05.2023 - 19:17
 

Görevden mi alındı?

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ekibinde yer alan belediye başkan yardımcısı, meclis grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan’ı görevden aldığı iddia edildi.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Konyaaltı Belediyesi’nin Mayıs ayı meclisinde patlak veren ve CHP’li meclis üyelerinin katılmaması nedeniyle çoğunluk sağlanamadığı için toplanamayan meclisin ardından Başkan Esen’in belediye başkan yardımcısı ve CHP Konyaaltı Meclisi Grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan’ın dinlenmesini istediği siyasi kulislere düştü. MECLİS ÜYELERİNİN ÖZÜR BEKLENTİSİ Belediye çalışanlarına mobbing uyguladığı iddiası nedeniyle parti yöneticileri ve meclis üyeleri arasında gerginlik yaşayan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan’a tepki gösteren CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri son meclis toplantısına katılmayarak yaşananlara tepki göstermişti. Meclisin ikinci oturumunda Tuğba Erke Bostan’ın kendilerinden özür dilemesini isteyen meclis üyeleri beklediklerini bulamadı. Başkan Esen Ankara’da olduğu için meclisi Başkan Vekili Şevket Korkut yönetirken, özür dilemesi beklenen, grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan meclise katılmadı. BAŞKAN ESEN ‘DİNLEN’ DEMİŞ Bunun üzerine Başkan Esen’in Bostan’ı görevden aldığı, kendisine de ‘sen biraz dinlen’ dediği kulislere düştü. Bostan’ın görevden alınmasıyla ilgili belediye iç yazışmasında resmi yazı daha yayınlanmazken, yerine kimin atanacağı merak konusu oldu. Bostan’ın başkan yardımcılığında sorumluluğunda olan müdürlükler şöyle: Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İşletme Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü.       meclis üyesi
Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in ekibinde yer alan belediye başkan yardımcısı, meclis grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan’ı görevden aldığı iddia edildi.

haberimizvar.net- KULİS HABER- Konyaaltı Belediyesi’nin Mayıs ayı meclisinde patlak veren ve CHP’li meclis üyelerinin katılmaması nedeniyle çoğunluk sağlanamadığı için toplanamayan meclisin ardından Başkan Esen’in belediye başkan yardımcısı ve CHP Konyaaltı Meclisi Grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan’ın dinlenmesini istediği siyasi kulislere düştü.

MECLİS ÜYELERİNİN ÖZÜR BEKLENTİSİ

Belediye çalışanlarına mobbing uyguladığı iddiası nedeniyle parti yöneticileri ve meclis üyeleri arasında gerginlik yaşayan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan’a tepki gösteren CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri son meclis toplantısına katılmayarak yaşananlara tepki göstermişti. Meclisin ikinci oturumunda Tuğba Erke Bostan’ın kendilerinden özür dilemesini isteyen meclis üyeleri beklediklerini bulamadı. Başkan Esen Ankara’da olduğu için meclisi Başkan Vekili Şevket Korkut yönetirken, özür dilemesi beklenen, grup sözcüsü Tuğba Erke Bostan meclise katılmadı.

BAŞKAN ESEN ‘DİNLEN’ DEMİŞ

Bunun üzerine Başkan Esen’in Bostan’ı görevden aldığı, kendisine de ‘sen biraz dinlen’ dediği kulislere düştü. Bostan’ın görevden alınmasıyla ilgili belediye iç yazışmasında resmi yazı daha yayınlanmazken, yerine kimin atanacağı merak konusu oldu. Bostan’ın başkan yardımcılığında sorumluluğunda olan müdürlükler şöyle: Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İşletme Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü.

 

 

 

meclis üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.