Göreve başladı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.04.2024 - 13:20, Güncelleme: 04.04.2024 - 13:28
 

Göreve başladı

CHP'den Kaş Belediye Başkanı seçilen Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Demirhan, devir teslim töreninden bir gün önce Kaş'tan Kalkan'a giderken geçirdiği trafik kazasını hava yastığı sayesinde ciddi bir yara almadan kurtulmuştu.

haberimizvar.net- İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldıktan sonra görevi devralmak üzere Kaş Belediye hizmet binasına gelen Erol Demirhan, kalabalık tarafından karşılandı. Burada düzenlenen törene, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Devir teslim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, törende yaptığı konuşmada, uzun bir maraton sonunda neticeyi aldıklarını belirterek, "Sizlerin takdiriyle Kaş Belediye Başkanı seçildim. İnşallah biz de göreve başladığımız zaman hizmet yapmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi. Başkan Demirhan, önceki dönem Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, sağlık, mutluluk ve huzur temenni etti. Konuşmaların ardından dua okundu. Demirhan ve Ulutaş makamda karşılıklı olarak birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Sonrasında Demirhan, görevi önceki başkandan devraldı. Tören, Başkan Demirhan'ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
CHP'den Kaş Belediye Başkanı seçilen Erol Demirhan, düzenlenen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Demirhan, devir teslim töreninden bir gün önce Kaş'tan Kalkan'a giderken geçirdiği trafik kazasını hava yastığı sayesinde ciddi bir yara almadan kurtulmuştu.

haberimizvar.net- İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldıktan sonra görevi devralmak üzere Kaş Belediye hizmet binasına gelen Erol Demirhan, kalabalık tarafından karşılandı. Burada düzenlenen törene, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Devir teslim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, törende yaptığı konuşmada, uzun bir maraton sonunda neticeyi aldıklarını belirterek, "Sizlerin takdiriyle Kaş Belediye Başkanı seçildim. İnşallah biz de göreve başladığımız zaman hizmet yapmaya devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" dedi. Başkan Demirhan, önceki dönem Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, sağlık, mutluluk ve huzur temenni etti.

Konuşmaların ardından dua okundu. Demirhan ve Ulutaş makamda karşılıklı olarak birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Sonrasında Demirhan, görevi önceki başkandan devraldı. Tören, Başkan Demirhan'ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.