‘Göreve hazırım’

YEREL 14.01.2020 - 15:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Göreve hazırım’

İYİ Parti tarafından ASAT’a genel müdür yardımcısı olarak ataması istenen Süleyman Arslan, “Subaşı, Kumbul ve Türel döneminde bürokrat olarak görev yaptım. Antalyaspor sahipsizken başkanlık yaptım. Şimdi de göreve hazırım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İYİ Parti arasında yaşanan atama krizinde ASAT Genel Müdür Yardımcılığı için adı geçen İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Arslan, www.haberimizvar.net’e konuştu. TÜREL İLE KAVGALI AYRILDIM Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanları Hasan Subaşı, Bekir Kumbul ve Menderes Türel zamanında görev aldığını kaydeden Arslan, “Her dönem Antalya için görev yaptım. Menderes Türel ile kavgalı ayrıldım. Antalyaspor’a kimse sahip çıkmadığı dönemde bir yıl başkanlık görevini sürdürdüm. MHP İl Başkan yardımcılığından sonra da İYİ Parti içinde görev aldım. Şimdi ASAT’ta bir genel müdür yardımcısının emekli olmasını bekliyoruz. Emeklilikten sonra boşalan kadroya atamam yapılacak. Göreve hazırım” dedi. 
İYİ Parti tarafından ASAT’a genel müdür yardımcısı olarak ataması istenen Süleyman Arslan, “Subaşı, Kumbul ve Türel döneminde bürokrat olarak görev yaptım. Antalyaspor sahipsizken başkanlık yaptım. Şimdi de göreve hazırım” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi ile İYİ Parti arasında yaşanan atama krizinde ASAT Genel Müdür Yardımcılığı için adı geçen İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Arslan, www.haberimizvar.net’e konuştu.

TÜREL İLE KAVGALI AYRILDIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanları Hasan Subaşı, Bekir Kumbul ve Menderes Türel zamanında görev aldığını kaydeden Arslan, “Her dönem Antalya için görev yaptım. Menderes Türel ile kavgalı ayrıldım. Antalyaspor’a kimse sahip çıkmadığı dönemde bir yıl başkanlık görevini sürdürdüm. MHP İl Başkan yardımcılığından sonra da İYİ Parti içinde görev aldım. Şimdi ASAT’ta bir genel müdür yardımcısının emekli olmasını bekliyoruz. Emeklilikten sonra boşalan kadroya atamam yapılacak. Göreve hazırım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.