Görevinden istifa etti

SİYASET 19.02.2024 - 20:49, Güncelleme: 19.02.2024 - 20:49
 

Görevinden istifa etti

CHP Kepez Seçim Kurulu (SKM) Başkanı Canip Can görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- Can, SKM Başkanlığı’ndan istifasıyla ilgili şu paylaşımda bulundu: "Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı Görevinden Ayrılma Mesajı Değerli Kepez Seçim Kurulu Üyeleri ve Seçim Görevlileri, Gördüğüm lüzüm nedeniyle Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı görevinden ayrılma kararı aldığımı sizlere üzülerek bildirmek isterim. Görev sürem boyunca, Kepez'de adil ve şeffaf bir seçim ortamı oluşması için büyük bir özveri ile çalıştım. Bu süreçte sizlerin desteğini ve katkısını her zaman hissettim. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 19 Şubat 2024 tarihi itibariyle Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. Görev sürem boyunca göstermiş olduğunuz destek ve katkılar için tekrar teşekkür eder, bundan sonraki seçimlerde sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla, [Canip CAN]"
CHP Kepez Seçim Kurulu (SKM) Başkanı Canip Can görevinden istifa etti.

haberimizvar.net- Can, SKM Başkanlığı’ndan istifasıyla ilgili şu paylaşımda bulundu:
"Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı Görevinden Ayrılma Mesajı
Değerli Kepez Seçim Kurulu Üyeleri ve Seçim Görevlileri,
Gördüğüm lüzüm nedeniyle Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı görevinden ayrılma kararı aldığımı sizlere üzülerek bildirmek isterim.
Görev sürem boyunca, Kepez'de adil ve şeffaf bir seçim ortamı oluşması için büyük bir özveri ile çalıştım. Bu süreçte sizlerin desteğini ve katkısını her zaman hissettim. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

19 Şubat 2024 tarihi itibariyle Kepez Seçim Kurulu Merkezi Başkanlığı görevinden ayrılıyorum.

Görev sürem boyunca göstermiş olduğunuz destek ve katkılar için tekrar teşekkür eder, bundan sonraki seçimlerde sizlere başarılar dilerim.
Saygılarımla,
[Canip CAN]"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.