Görevlendirmeler sil baştan

GÜNDEM 18.09.2019 - 18:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Görevlendirmeler sil baştan

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde, Cansel Çevikol Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olmasının ardından sorumluluk alanları ve görevlendirmeler de düzenleme yapıldı.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Çevikol Tuncer’in, vekaleten genel sekreter olarak atanmasının ardından Genel Sekreterlik görevini vekaleten yürüten Konyaaltı eski belediye başkan yardımcısı Mustafa Gürbüz de genel sekreter yardımcılığına kaydırılmıştı. Mustafa Gürbüzün genel sekreter yardımcılığına kaydırılmasının ardından, genel sekreter yardımcılığı yapacak diğer isimler ve sorumlu oldukları daire başkanlıkları da belirlendi. MUSTAFA GÜRBÜZ Buna göre; Mustafa Gürbüz sosyal işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak. AHMET ALPTEKİN Ahmet Alptekin Cilavdaroğlu idari işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak. RAMAZAN DEMİR Ramazan Demir mali işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak. TUNCAY SARIHAN Tuncay Sarıhan ise, teknik işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde, Cansel Çevikol Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olmasının ardından sorumluluk alanları ve görevlendirmeler de düzenleme yapıldı.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Çevikol Tuncer’in, vekaleten genel sekreter olarak atanmasının ardından Genel Sekreterlik görevini vekaleten yürüten Konyaaltı eski belediye başkan yardımcısı Mustafa Gürbüz de genel sekreter yardımcılığına kaydırılmıştı. Mustafa Gürbüzün genel sekreter yardımcılığına kaydırılmasının ardından, genel sekreter yardımcılığı yapacak diğer isimler ve sorumlu oldukları daire başkanlıkları da belirlendi.

MUSTAFA GÜRBÜZ

Buna göre; Mustafa Gürbüz sosyal işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve Kent Tarihi ve Tanıtımı Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.

AHMET ALPTEKİN

Ahmet Alptekin Cilavdaroğlu idari işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.

RAMAZAN DEMİR

Ramazan Demir mali işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.

TUNCAY SARIHAN

Tuncay Sarıhan ise, teknik işlerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’ndan sorumlu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.