Görücüye çıktılar

SİYASET 16.01.2024 - 14:44, Güncelleme: 16.01.2024 - 14:44
 

Görücüye çıktılar

CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ön seçim öncesinde görücüye çıktı. CHP'den Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi olmak için 93 aday adayı başvuruda bulunmuştu.

haberimizvar.net- CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları bir yandan ön seçim tarihinin açıklanmasını beklerken, diğer yandan da çalışmalarını mahalle ve üye bazında sürdürüyorlar. 34 sandalyeli CHP'den Konyaaltı Belediye Meclisi'nde üye olarak görev yapmak için 93 aday adayı başvuruda bulunmuştu. Seçim çalışmalarını birlikte sürdüren CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ASAT eski Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü İletişimci Sema Dilek, emekli banka müdürü-müfettiş Sedat Korkmaz, Gençlik Kolları eski yöneticisi-mahalle temsilcisi Eczacı Hür Diren Dağ, İnşaat Mühendisi eski ALDAŞ bürokratı Turabi İlker Tuncel, Ziraat Mühendisi-İletişimci Erhan Özcan ve Sosyolog-Eğitimci Ruhi Koçol amaçlarının Konyaaltı'nda CHP'nin oylarını artırmak, bilgi ve deneyimleriyle Konyaaltı Belediye Meclisi'nde Konyaaltı'nın daha da yaşanabilir bir kent haline gelmesine katkıda bulunmak olduğunu söylüyorlar. haberimizvar.net'i ziyaret eden Konyaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylarının deneyimlerini siyasete aktarmak için CHP'nin üyelerinden ön seçimde kendilerini desteklemelerini istedi. 
CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ön seçim öncesinde görücüye çıktı. CHP'den Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi olmak için 93 aday adayı başvuruda bulunmuştu.

haberimizvar.net- CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları bir yandan ön seçim tarihinin açıklanmasını beklerken, diğer yandan da çalışmalarını mahalle ve üye bazında sürdürüyorlar. 34 sandalyeli CHP'den Konyaaltı Belediye Meclisi'nde üye olarak görev yapmak için 93 aday adayı başvuruda bulunmuştu.

Seçim çalışmalarını birlikte sürdüren CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ASAT eski Basın ve Halklar İlişkiler Müdürü İletişimci Sema Dilek, emekli banka müdürü-müfettiş Sedat Korkmaz, Gençlik Kolları eski yöneticisi-mahalle temsilcisi Eczacı Hür Diren Dağ, İnşaat Mühendisi eski ALDAŞ bürokratı Turabi İlker Tuncel, Ziraat Mühendisi-İletişimci Erhan Özcan ve Sosyolog-Eğitimci Ruhi Koçol amaçlarının Konyaaltı'nda CHP'nin oylarını artırmak, bilgi ve deneyimleriyle Konyaaltı Belediye Meclisi'nde Konyaaltı'nın daha da yaşanabilir bir kent haline gelmesine katkıda bulunmak olduğunu söylüyorlar.

haberimizvar.net'i ziyaret eden Konyaltı Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylarının deneyimlerini siyasete aktarmak için CHP'nin üyelerinden ön seçimde kendilerini desteklemelerini istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.