Göynük’te altyapı tamam

YEREL 24.12.2019 - 17:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Göynük’te altyapı tamam

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’in Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki meskenleri kanalizasyona bağladı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent için verdiği talimatlar doğrultusunda alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ASAT, Kemer Göynük Mahallesi’nde başlattığı kanalizasyon çalışmasını kısa sürede tamamladı.  Çalışmalar kapsamında Kurtuluş Caddesi'ndeki meskenler kanalizasyon hattına bağladı. Daha önce kanalizasyon alt yapısı bulunmayan bölgede ASAT kendi öz kaynakları ile 700 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşedi. ASAT Genel Müdürlüğü yetkilileri hattın sorunsuz olarak monte edildiğini ve kazı yapılan alanların tamamen kapatılarak vatandaşın mağduriyet yaşamadan çalışmaların bitirildiğini açıkladı.        
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’in Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi’ndeki meskenleri kanalizasyona bağladı.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent için verdiği talimatlar doğrultusunda alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ASAT, Kemer Göynük Mahallesi’nde başlattığı kanalizasyon çalışmasını kısa sürede tamamladı. 

Çalışmalar kapsamında Kurtuluş Caddesi'ndeki meskenler kanalizasyon hattına bağladı. Daha önce kanalizasyon alt yapısı bulunmayan bölgede ASAT kendi öz kaynakları ile 700 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşedi. ASAT Genel Müdürlüğü yetkilileri hattın sorunsuz olarak monte edildiğini ve kazı yapılan alanların tamamen kapatılarak vatandaşın mağduriyet yaşamadan çalışmaların bitirildiğini açıkladı.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.