Gözaltına alındı

GÜNDEM 26.03.2021 - 13:48, Güncelleme: 26.03.2021 - 13:48
 

Gözaltına alındı

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks araçta kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırken çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Ayvatoğlu, gelişmeler üzerine gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AKP'li Kürşat Ayvatoğlu olduğu öğrenildi. Ayvatoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü. İddia AKP tarafından reddedildi, ancak Ayvatoğlu'nun daha dün Hamza Dağ'ın yanında olduğunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Ayvatoğlu, gözaltına alındı. Kürşat Ayvatoğlu isimli olduğu belirtilen söz konusu kişiyle ilgili görüntülerin büyük gündem haline gelmesi üzerine AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı. Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi. Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı. İlgili Haber: Uyuşturucu kullanırken görüntülenmişti!  
AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks araçta kokain olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddeyi kullanırken çekilen görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Ayvatoğlu, gelişmeler üzerine gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişinin AKP'li Kürşat Ayvatoğlu olduğu öğrenildi.

Ayvatoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü. İddia AKP tarafından reddedildi, ancak Ayvatoğlu'nun daha dün Hamza Dağ'ın yanında olduğunu gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Ayvatoğlu, gözaltına alındı.

Kürşat Ayvatoğlu isimli olduğu belirtilen söz konusu kişiyle ilgili görüntülerin büyük gündem haline gelmesi üzerine AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı.


Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi. Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı.
İlgili Haber: Uyuşturucu kullanırken görüntülenmişti!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.