‘Gri pasaport’ skandalı

GÜNDEM 22.07.2021 - 17:02, Güncelleme: 22.07.2021 - 17:02
 

‘Gri pasaport’ skandalı

AKP’nin ‘gri pasaportla insan kaçakçılığı’ yaparak tarihe geçtiğini söyleyen CHP’li Ağbaba, “3 yaşındaki bebeği ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye yurt dışına kaçırdılar. Alman savcı, soruşturma dahi açamadı. Savcı, AKP’nin çevre aşkına alışık değil” dedi.

haberimizvar.net-  Ağırlıklı olarak AKP’li belediyeler üzerinden ‘gri pasaportla yurtdışına insan kaçırma’ olaylarını ilk gündeme getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 3 yaşındaki H. Tatlı’nın bile Korgan Belediyesi aracılığıyla ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye yurtdışına kaçırıldığını açıkladı.  DÜNYA TARİHİNE GEÇTİLER  AKP ‘gri pasaportla insan kaçakçılığı’ yaparak dünya tarihine geçtiğini söyleyen Ağbaba, Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu: “Dünyada hiç kimsenin aklına gelmeyen, hiçbir kaçakçının düşünüp bulamadığı bir yöntem geliştirerek ‘gri pasaportla’ insan kaçırdılar. Almanya’da savcılar bile şaşırdı. Çok ilginç örnekler var”.  ALMAN SAVCI BİLE ŞAŞIRDI  “H. Tatlı… Minik yavrumuz henüz 3 yaşında. Korgan Belediyesi, ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye daha bebekken yurt dışına kaçırıyor. Malum, ağaç yaş iken eğilir. Alman savcı, 3 yaşında diye H. T’ye soruşturma dahi açamadı. Savcı ne yapsın, AKP’nin çevre aşkına alışık değil.  60 YAŞINDA KİCKBOKS TAKIMI   “Kandıra Belediyesi. Belediyemiz geçen yıl Kasım ayında Hollanda’ya kickboks takımı yolluyor. Buraya kadar sorun yok. Tek sorun giden ‘boksörlerin’ 55-60 yaş ortalamasında olması. Elbette sporun yaşı yok, ama giden hiç kimsenin Kocaeli’nde yaşamadığını da düşününce… İlginç”.  MEHTERİ OLMAYAN BELEDİYE  “Karataş Belediyesi. Bu belediyemizin de ‘yerli ve milli’ duyarlılığı çok yüksek. Avrupa’nın değişik kentlerine mehter takımı yolluyor.  Mehter dediğin 2 ileri 1 geri. Bunlarda hep ileri. Gidenlerin üçte ikisi dönmüyor. İşin garip yanı, belediyenin mehter takımı da yok”.  
AKP’nin ‘gri pasaportla insan kaçakçılığı’ yaparak tarihe geçtiğini söyleyen CHP’li Ağbaba, “3 yaşındaki bebeği ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye yurt dışına kaçırdılar. Alman savcı, soruşturma dahi açamadı. Savcı, AKP’nin çevre aşkına alışık değil” dedi.

haberimizvar.net-  Ağırlıklı olarak AKP’li belediyeler üzerinden ‘gri pasaportla yurtdışına insan kaçırma’ olaylarını ilk gündeme getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 3 yaşındaki H. Tatlı’nın bile Korgan Belediyesi aracılığıyla ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye yurtdışına kaçırıldığını açıkladı.

 DÜNYA TARİHİNE GEÇTİLER

 AKP ‘gri pasaportla insan kaçakçılığı’ yaparak dünya tarihine geçtiğini söyleyen Ağbaba, Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu: “Dünyada hiç kimsenin aklına gelmeyen, hiçbir kaçakçının düşünüp bulamadığı bir yöntem geliştirerek ‘gri pasaportla’ insan kaçırdılar. Almanya’da savcılar bile şaşırdı. Çok ilginç örnekler var”.

 ALMAN SAVCI BİLE ŞAŞIRDI

 “H. Tatlı… Minik yavrumuz henüz 3 yaşında. Korgan Belediyesi, ‘çevreye duyarlı birey’ olsun diye daha bebekken yurt dışına kaçırıyor. Malum, ağaç yaş iken eğilir. Alman savcı, 3 yaşında diye H. T’ye soruşturma dahi açamadı. Savcı ne yapsın, AKP’nin çevre aşkına alışık değil.

 60 YAŞINDA KİCKBOKS TAKIMI

  “Kandıra Belediyesi. Belediyemiz geçen yıl Kasım ayında Hollanda’ya kickboks takımı yolluyor. Buraya kadar sorun yok. Tek sorun giden ‘boksörlerin’ 55-60 yaş ortalamasında olması. Elbette sporun yaşı yok, ama giden hiç kimsenin Kocaeli’nde yaşamadığını da düşününce… İlginç”.

 MEHTERİ OLMAYAN BELEDİYE

 “Karataş Belediyesi. Bu belediyemizin de ‘yerli ve milli’ duyarlılığı çok yüksek. Avrupa’nın değişik kentlerine mehter takımı yolluyor.  Mehter dediğin 2 ileri 1 geri. Bunlarda hep ileri. Gidenlerin üçte ikisi dönmüyor. İşin garip yanı, belediyenin mehter takımı da yok”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.