Güle güle sana!

SİYASET 12.02.2024 - 12:29, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:29
 

Güle güle sana!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in milletvekilleri ile birlikte yeniden aday gösterilmeyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e yaptıkları ziyarette verilen fotoğrafa siyaset kulislerde 'Güle güle sana' esprileri yapıldı.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, il yöneticileri ve milletvekillerin de olduğu kalabalık bir grupla genel merkez tarafından yeniden aday gösterilmeyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret etti. Kulislerde ziyaretin Başkan  Şahin'e moral vermek amacıyla yapıldığı imajı verilmeye çalışılsa da Şahin'in İl Başkanı Ali Çetin'i karşılaması sırasındaki yüz ifadesi moral motivasyonunun çok düşük olduğu şeklinde yorumlandı. Ziyaret sonunda verilen toplu fotoğrafla ise Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve yanında heyetin yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart Pazar gününden sonra koltuğunu bırakacak olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e 'Güle güle sana' mesajı verildiği şeklinde yorumlandı. Skandal üstüne skandalın yaşandığı Ak Partili Aksu Belediyesi'nde Başkan Halil Şahin, adaylığının zora girdiği süreçte belediye başkan yardımcıları ile birlikte Ankara'ya bir kaç kez gitmiş ancak Ak Parti Genel Merkezi'nden moralsiz olarak dönmüş, buna rağmen  çevresine yeniden aday gösterileceğini söylemişti. Şahin'in yeniden aday gösterilme beklentisine girdiği günlerde AK Parti Aday Belirleme Komisyonu Cumhur İttifakı'nın Aksu Belediye Başkan Adayı olarak Durmuş Kaan Şahin'in adını Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunmuştu. Erdoğan da 9 Şubat Cuma günü EXPO Kongre Merkezi'nde Durmuş Kaan Şahin'i Cumhur İttifakı'nın Aksu Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı. Son ana kadar yeniden aday gösterileceği umudunu koruyan Halil Şahin, Aksu Belediye Başkan Adayı olarak Durmuş Kaan Şahin'in açıklanması ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.  
Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in milletvekilleri ile birlikte yeniden aday gösterilmeyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e yaptıkları ziyarette verilen fotoğrafa siyaset kulislerde 'Güle güle sana' esprileri yapıldı.

haberimizvar.net- Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, il yöneticileri ve milletvekillerin de olduğu kalabalık bir grupla genel merkez tarafından yeniden aday gösterilmeyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret etti. Kulislerde ziyaretin Başkan  Şahin'e moral vermek amacıyla yapıldığı imajı verilmeye çalışılsa da Şahin'in İl Başkanı Ali Çetin'i karşılaması sırasındaki yüz ifadesi moral motivasyonunun çok düşük olduğu şeklinde yorumlandı.

Ziyaret sonunda verilen toplu fotoğrafla ise Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve yanında heyetin yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart Pazar gününden sonra koltuğunu bırakacak olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'e 'Güle güle sana' mesajı verildiği şeklinde yorumlandı. Skandal üstüne skandalın yaşandığı Ak Partili Aksu Belediyesi'nde Başkan Halil Şahin, adaylığının zora girdiği süreçte belediye başkan yardımcıları ile birlikte Ankara'ya bir kaç kez gitmiş ancak Ak Parti Genel Merkezi'nden moralsiz olarak dönmüş, buna rağmen  çevresine yeniden aday gösterileceğini söylemişti.

Şahin'in yeniden aday gösterilme beklentisine girdiği günlerde AK Parti Aday Belirleme Komisyonu Cumhur İttifakı'nın Aksu Belediye Başkan Adayı olarak Durmuş Kaan Şahin'in adını Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunmuştu. Erdoğan da 9 Şubat Cuma günü EXPO Kongre Merkezi'nde Durmuş Kaan Şahin'i Cumhur İttifakı'nın Aksu Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı. Son ana kadar yeniden aday gösterileceği umudunu koruyan Halil Şahin, Aksu Belediye Başkan Adayı olarak Durmuş Kaan Şahin'in açıklanması ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.