Gülşen Antalyalıları coşturdu

YAŞAM 20.05.2023 - 00:19, Güncelleme: 20.05.2023 - 00:19
 

Gülşen Antalyalıları coşturdu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ünlü sanatçı Gülşen Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce kişiye konser verdi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bayram kutlamalar kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda önce DJ Performans Muhammet Büyüktepe Antalyalıları coşturdu. Daha sonra düzenlenen konserde ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı. Antalyalı hayranlarıyla buluşan pop müziğinin ünlü ismi Gülşen, hareketli şarkılarını seslendirdi. Antalyalılar bayrakları ve fenerleriyle sanatçı Gülşen’e eşlik etti. Muhteşem sahne performansıyla, hareketli şarkıları ve danslarıyla hayranlarını etkileyen Gülşen, Antalyalılara ‘Çok güzelsin’ diye seslenerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. “Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli” diyen Gülşen, “Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu. Başkan Böcek, sanatçı Gülşen’e Atatürk’ün Antalya ziyaretini yansıtan fotoğrafın yer aldığı tablo ve çiçek takdim etti. Gülşen, Başkan Böcek’e Antalyalılarla buluşmasına vesile olduğu için teşekkür etti.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ünlü sanatçı Gülşen Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce kişiye konser verdi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bayram kutlamalar kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda önce DJ Performans Muhammet Büyüktepe Antalyalıları coşturdu. Daha sonra düzenlenen konserde ünlü sanatçı Gülşen sahne aldı. Antalyalı hayranlarıyla buluşan pop müziğinin ünlü ismi Gülşen, hareketli şarkılarını seslendirdi.

Antalyalılar bayrakları ve fenerleriyle sanatçı Gülşen’e eşlik etti.

Muhteşem sahne performansıyla, hareketli şarkıları ve danslarıyla hayranlarını etkileyen Gülşen, Antalyalılara ‘Çok güzelsin’ diye seslenerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. “Saçımdan tırnağıma ruhumun rengi belli” diyen Gülşen, “Rengim laik Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

Başkan Böcek, sanatçı Gülşen’e Atatürk’ün Antalya ziyaretini yansıtan fotoğrafın yer aldığı tablo ve çiçek takdim etti. Gülşen, Başkan Böcek’e Antalyalılarla buluşmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.