Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu'ndan bir ilk daha

YAŞAM 03.12.2021 - 16:00, Güncelleme: 03.12.2021 - 16:00
 

Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu'ndan bir ilk daha

Kepez ilçesinde hizmet veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, ' Farkında Olalım, Empati Kuralım' sloganıyla bir yıldır yürüttüğü proje kapsamında 'Erişilebilirlik Belgesi'ni aldı

haberimizvar.net-  Bu konuda Antalya'da ilk ve tek olan belgeyi okul müdiresi Tuba Özkır Özbal, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın elinden aldı. 'Erişilebilirlik Belgesi'nin alım süreci hakkında bilgi veren Özkır, "Antalya Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu olarak “Farkında Olalım, Empati Kuralım” sloganımız kapsamında, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız projemizin belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. 'Hizmet binalarının, engellilerin erişebilirliğine uygun hale getirilmesi' kapsamında Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuza 21.10.2021 tarihinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Erişebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda ve 01.12.2021 tarihinde komisyon toplantısında alınan 2021/2 sayılı karar ile  erişilebilir olduğu belirlenen Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuzun “Erişilebilirlik Belgesi”ni Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdai Vural ile birlikte aldık" dedi.   HAKLI GURURU YAŞIYORUZ  Projeye“Farkında Olalım, Empati Kuralım” sloganıyla başladıklarını belirten Tuba Özkır, "Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına, özel okullar ve devlet okulları arasında Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuzun, “Erişilebilirlik Belgesi”ni almaya hak kazanan ilk ve tek devlet okulu olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Öncelikle hayırseverlerimiz Gülsüm Şimşek’e, rahmetli Ahmet Şimşek’e, Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er’e, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Hüdai Vural’a, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu ailesine ve paydaşlarımıza erişebilirlik izleme ve denetleme ekibine, kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kepez ilçesinde hizmet veren Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu, ' Farkında Olalım, Empati Kuralım' sloganıyla bir yıldır yürüttüğü proje kapsamında 'Erişilebilirlik Belgesi'ni aldı

haberimizvar.net-  Bu konuda Antalya'da ilk ve tek olan belgeyi okul müdiresi Tuba Özkır Özbal, Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın elinden aldı. 'Erişilebilirlik Belgesi'nin alım süreci hakkında bilgi veren Özkır, "Antalya Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu olarak “Farkında Olalım, Empati Kuralım” sloganımız kapsamında, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştığımız projemizin belgesini almanın haklı gururunu yaşıyoruz. 'Hizmet binalarının, engellilerin erişebilirliğine uygun hale getirilmesi' kapsamında Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuza 21.10.2021 tarihinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Erişebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonu tarafından yapılan inceleme sonucunda ve 01.12.2021 tarihinde komisyon toplantısında alınan 2021/2 sayılı karar ile  erişilebilir olduğu belirlenen Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuzun “Erişilebilirlik Belgesi”ni Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdai Vural ile birlikte aldık" dedi. 

 HAKLI GURURU YAŞIYORUZ 

Projeye“Farkında Olalım, Empati Kuralım” sloganıyla başladıklarını belirten Tuba Özkır, "Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına, özel okullar ve devlet okulları arasında Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulumuzun, “Erişilebilirlik Belgesi”ni almaya hak kazanan ilk ve tek devlet okulu olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Öncelikle hayırseverlerimiz Gülsüm Şimşek’e, rahmetli Ahmet Şimşek’e, Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er’e, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Hüdai Vural’a, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye, Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu ailesine ve paydaşlarımıza erişebilirlik izleme ve denetleme ekibine, kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.