Gül’ün evi yıkıldı

GÜNDEM 18.08.2021 - 15:30, Güncelleme: 18.08.2021 - 16:53
 

Gül’ün evi yıkıldı

Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün Kuzdere Mahallesi’nde yaptırdığı villa kaçak olduğu iddiasıyla Kemer Belediyesi tarafından yıkıldı. Yıkım kararı hakkında açtığı davanın devam ettiğini söyleyen Gül, “Mahkeme nihai karar vermeden belediye dozerle evimi yıktı. Bu siyasi bir intikamdır” dedi

haberimizvar.net- Kemer Belediyesi eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün Kuzdere Mahallesine yaptığı villa Kemer Belediyesi Mayıs ayı meclisinde görüşülmüş ve villanın bir kısmı kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilmişti. O dönem havuz yıkılırken, Gül, kararı mahkemeye taşıdı. Mahkeme yıkım için yürütmeyi durdurma kararı verdi. Dün sabah Kemer Belediyesi, mahkemeden kesin karar çıkmadan Gül’ün villasını yıktı.    SİYASİ BASKI İLE YIKIYORLAR  Kemer Belediyesi ekiplerini kapıda karşılayan Mustafa Gül, 2017 yılına imar affından yararlandığını söyledi. Yıkım esnasında sosyal medyadan canlı yayın yapan Gül, “3-4 gündür rahatsızdım. Bu yıkımda mutlu olanlar mutlu olsunlar. Kuzdere’nin en ücra köşesine bir ev yaptım. Milletin eleştirmesine rağmen bu ücra köşeye ev yaparak mutlu olmaya çalıştık ve güzel bir bina yaptırdık. Evimi siyasi baskı ile yıkılıyor.  Demek ki bizim Kuzdere’de yaşamamız yasakmış. Bilhassa benim bu olayıma üzülen Kuzdere’deki komşularıma ve halkına teşekkür ederim. Şu anda hastaneye gidiyorum” dedi.   
Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün Kuzdere Mahallesi’nde yaptırdığı villa kaçak olduğu iddiasıyla Kemer Belediyesi tarafından yıkıldı. Yıkım kararı hakkında açtığı davanın devam ettiğini söyleyen Gül, “Mahkeme nihai karar vermeden belediye dozerle evimi yıktı. Bu siyasi bir intikamdır” dedi

haberimizvar.net-  Kemer Belediyesi eski belediye başkanı Mustafa Gül’ün Kuzdere Mahallesine yaptığı villa Kemer Belediyesi Mayıs ayı meclisinde görüşülmüş ve villanın bir kısmı kaçak olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilmişti. O dönem havuz yıkılırken, Gül, kararı mahkemeye taşıdı. Mahkeme yıkım için yürütmeyi durdurma kararı verdi. Dün sabah Kemer Belediyesi, mahkemeden kesin karar çıkmadan Gül’ün villasını yıktı. 

  SİYASİ BASKI İLE YIKIYORLAR 

Kemer Belediyesi ekiplerini kapıda karşılayan Mustafa Gül, 2017 yılına imar affından yararlandığını söyledi. Yıkım esnasında sosyal medyadan canlı yayın yapan Gül, “3-4 gündür rahatsızdım. Bu yıkımda mutlu olanlar mutlu olsunlar. Kuzdere’nin en ücra köşesine bir ev yaptım. Milletin eleştirmesine rağmen bu ücra köşeye ev yaparak mutlu olmaya çalıştık ve güzel bir bina yaptırdık. Evimi siyasi baskı ile yıkılıyor.  Demek ki bizim Kuzdere’de yaşamamız yasakmış. Bilhassa benim bu olayıma üzülen Kuzdere’deki komşularıma ve halkına teşekkür ederim. Şu anda hastaneye gidiyorum” dedi.   

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.