Gündoğmuş'ta İstanbul hedefi

SİYASET 12.02.2024 - 13:06, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:06
 

Gündoğmuş'ta İstanbul hedefi

CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, bir ilki gerçekleştirerek, CHP'ye Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'nı kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, iyi bir sinerji yakaladıklarını, iyi bir çalışma ile bir ilki gerçekleştirerek, CHP'ye Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'nı kazandıracaklarını söyledi. 'Gündoğmuş'u kazanmak, İstanbul'u kazanmaktan daha zor' diyen Sönmez, Ak Parti'nin daha önce aday gösterdiği Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'den vazgeçerek, Özeren'in yardımcısı Ali Gülen'i Belediye Başkan Adayı göstermesini, "İktidar Gündoğmuş seçimini kaybedeceği korkusu ile adayını değiştirdi. Bu bizim için avantaj, bu avantajı değerlendirip, seçimi kazanacağıma inancım tam" şeklinde konuştu. CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, Gündoğmuş halkının ve seçmeninin kendisine sempati ile yaklaştığını, projelerini çok olumlu bulduğunu vurgulayarak, "31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben ve ekibim kazanmaya odaklandı. Gündoğmuş'ta bize gösterilen ilgi, sevgi ve destek çalışma azmimizi olumlu etkiliyor. Bu da bize moral veriyor" şeklinde konuştu.
CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, bir ilki gerçekleştirerek, CHP'ye Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'nı kazandıracaklarını söyledi.

haberimizvar.net- CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, iyi bir sinerji yakaladıklarını, iyi bir çalışma ile bir ilki gerçekleştirerek, CHP'ye Gündoğmuş Belediye Başkanlığı'nı kazandıracaklarını söyledi. 'Gündoğmuş'u kazanmak, İstanbul'u kazanmaktan daha zor' diyen Sönmez, Ak Parti'nin daha önce aday gösterdiği Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'den vazgeçerek, Özeren'in yardımcısı Ali Gülen'i Belediye Başkan Adayı göstermesini, "İktidar Gündoğmuş seçimini kaybedeceği korkusu ile adayını değiştirdi.

Bu bizim için avantaj, bu avantajı değerlendirip, seçimi kazanacağıma inancım tam" şeklinde konuştu. CHP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, Gündoğmuş halkının ve seçmeninin kendisine sempati ile yaklaştığını, projelerini çok olumlu bulduğunu vurgulayarak, "31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben ve ekibim kazanmaya odaklandı. Gündoğmuş'ta bize gösterilen ilgi, sevgi ve destek çalışma azmimizi olumlu etkiliyor. Bu da bize moral veriyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.