Güray Vural Antalyaspor’da

SPOR 05.07.2021 - 17:38, Güncelleme: 05.07.2021 - 17:38
 

Güray Vural Antalyaspor’da

Antalyaspor, 33 yaşındaki sol bek Güray Vural ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net- Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı beyazlı kulüp, geçen sezon Gaziantep FK'da oynayan Güray Vural ile anlaştı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Güray Vural, kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Güray Vural, "Değerli bir takım Antalyaspor. Dışarıdan hep duyuyordum. Burada aile ortamının, arkadaşlığın üst seviyede olduğunu biliyordum. Ben futbol kariyerimde böyle kulüpleri tercih ettim. Çok mutluyum. Antalyaspor'a çok güzel katkılarda bulunacağım" dedi.
Antalyaspor, 33 yaşındaki sol bek Güray Vural ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

haberimizvar.net- Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı beyazlı kulüp, geçen sezon Gaziantep FK'da oynayan Güray Vural ile anlaştı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Güray Vural, kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Antalyaspor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Güray Vural, "Değerli bir takım Antalyaspor. Dışarıdan hep duyuyordum. Burada aile ortamının, arkadaşlığın üst seviyede olduğunu biliyordum. Ben futbol kariyerimde böyle kulüpleri tercih ettim. Çok mutluyum. Antalyaspor'a çok güzel katkılarda bulunacağım" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.